X Factor își află azi cei patru finaliști. Etapa duelurilor, lider de piaţă la nivelul publicului urban - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

X Factor își află azi cei patru finaliști. Etapa duelurilor, lider de piaţă la nivelul publicului urban

Published

on

Doar opt concurenți au mai rămas, după duelurile de seara trecută, pentru marea confruntare dinaintea finalei X Factor, sezonul 9! Aceștia se vor duela azi, de la 20.30, la Antena 1, iar la finalul serii, fiecare jurat își va alege concurentul alături de care crede că poate câștiga acest sezon. Aseară, telespectatorii au urmărit cu emoţie deciziile juraţilor, etapa duelurilor impunându-se ca lider de piaţă la nivelul publicului urban. 

 

 

Conform Kantar Media, X Factor a fost lider de piață aseară în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 6.6 puncte de rating și 15.9 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, PRO TV, a obţinut 6.2 puncte de rating şi 15% cotă de piaţă. În minutul de aur, înregistrat la 22:00, aproape 1.5 milioane de telespectatori urmăreau etapa duelurilor, la X Factor.

După duelurile de seara trecută, Loredana a ales să meargă mai departe alături de Adrian Petrache și Iulian Selea, în timp ce Ștefan Bănică mizează pe Andrada Precup și Alexandra Sîrghi. ”Sunt extrem de mândru și de norocos în acest an datorită celor două”, a spus juratul X Factor.

Florin Ristei are alături grupurile Tiny Tigers și Super 4 și este încântat de prestația tuturor. ”Unul dintre aceste grupuri va prinde un loc în finală, unde ne vom bate cu ai mei colegi și reprezentanții lor. Aștept ca astă seară să se distreze în primul rând, nu mai ai ce să faci cu cinci minute înainte să intri pe scenă, decât să te simți bine”, i-a îndemnat Florin Ristei.

În acest timp, Delia a făcut un pas mai aproape de marea finală alături de Alina Dincă și Sonia Mosca. ”Vreau să o văd pe Alina în această luptă, vreau să văd ce arme scoate pe masă! Mă aștept la o luptă grea”, crede Delia.

Cei rămași se vor revedea pe scena X Factor astăzi, de la 20.30, la Antena 1 pentru marea confruntare la finalul căreia doar patru concurenți, unul din fiecare grupă, va trece mai departe în finala de pe 18 decembrie.

Advertisement

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 10 decembrie 2020

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending