Connect with us

Emisiuni

Antena 1 X Factor: “Nu se pune problema unei anulări a producției, din contră, echipa sa a început filmările pentru cel de-al patrulea sezon”

Published

on

Dupa ce mai multe emisiuni de la Antena 1 au fost scoase de pe post, specualtiile au inceput sa apara si in privinta show-ului X Factor, reprezentantii postului clarifica situatia. 

Claudiu Oprea, producătorul general al show-ului X Factor, difuzat de Antena 1, a declarat intr-o informare, remisa RADAR DE MEDIA,  că nu se pune problema unei anulări a producției, din contră, echipa sa a început filmările pentru cel de-al patrulea sezon.

“Cel de-al patrulea sezon X-Factor este in plina desfasurare. Urmeaza foarte curand faza de bootcamp, faza modifcata complet fata de editiile anterioare, o noutate in ceea ce priveste show-urile de gen. Tensiunea si emotia vor atinge noi praguri in aceasta noua etapa. Show-ul are in momentul de fata una dintre cele mai bune formule de juriu, Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica, formula recunoscuta atat prin cifrele de audienta, cat si prin feed-back-ul primit din partea telespectatorilor. Echipa de productie pe care o coordonez a inceput deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Cautam in continuare talente extraordinare, oameni care stiu sa cucereasca scena si publicul, pentru ca artistul X-factor inseamna mai mult decat voce!”, a declarat Oprea.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending