Connect with us

Emisiuni

X-treme Brothers, Loredana si Cristian Fieraru si Aset Crew merg in finala “Romanii au talent”

Avatar

Published

on

In prima semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, Pavel Bartos a dansat in felul sau unic si inconfundabil “dansul audientei”. Acesta a fost unul de bun augur, astfel ca, cifrele inregistrate de ProTv vineri seara au fost de 8 ori mai mari decit competitorul sau. ProTv nu a avut rival pe nici un segment de public, fiind stapinul absolut al audientelor.

Asa se face ca prima semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 21.27 sa inregistreze 29,4 puncte de rating si o cota de piata incredibila de 52,8%, adunind in fata micilor ecrane aproape 6 milioane de romani.

La fel de impresionante sint si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.30-00.03). Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 20,6 puncte de rating si o cota de piata de 47,8%, in timp ce Antena 1 obtinea de 8 ori mai putin decit ProTV, adica doar 2,6 puncte de rating si 6,1% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 20,4 puncte de rating si 43,9% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 4 milioane de telespectatori,urmat fiind de TVR cu o audienta de 2,7 puncte de rating si o cota de piata de 5,8%. Antena 1 se situa abia pe locul al treilea cu 2,1 puncte de rating si 4,6% cota de piata.

Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrind 20,2 puncte de rating si o cota de piata de 43,3%, fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de peste 2 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 2,2 puncte de rating si 4,6% cota de piata.

Prima semifinala a emisiunii “Romanii au talent” transmisa in direct din Studiourile din Buftea a fost una plina de emotii, spectacol, muzica aleasa, numere de magie, dans si foarte multa bunadispozitie. La sfirsitul serii au fost alesi si primii trei finalisti care vor merge direct in finala “Romanii au talent” din 11 mai. Cei care au fost favoritii publicului, obtinind cel mai mare numar de voturi au fost cei de la “X-treme Borthers”, care au prezentat un numar exceptional de acrobatie, miini in miini.

Prestatia lor fara cusur i-a impresionat si pe cei trei jurati care, la finalul numarului lor, s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung alaturi de intreaga sala. Succesul lor a fost rezultatul miilor de ore de antrenament, al daruirii si talentului lor. Numarul lor de acrobatie i-a impresionat atit de tare pe jurati incit acestia au spus la unison: e obligatoriu sa fiti in finala! X-treme Brothers au rasturnat clasamentul lui Mihai Petre realizat pe parcursul desfasurarii emisiunii. Acestia s-au propulsat direct pe primul loc in topul preferintelor lui, dar si alepublicului de acasa.

Pe locul al doilea, conform voturilor telespectartorilor, s-au clasat Loredana si Cristian Fieraru, tatal si fiica reusind sa dea o noua interpretare unei melodii internationale de succes. Cei trei jurati si-au reconfirmat pozitia, apreciind talentul celor doi cu cuvinte de lauda si multe incurajari. Daca lui Mihai Petre i-a placut foarte mult faptul ca domnul Cristian Fieraru a avut in permanenta grija de fiica sa si a sustinu-o cu tambalul ca un tata grijuliu, Andra a apreciat la Loredana sinceritatea cu care cinta si originalitatea intregului moment artistic. “Imi doresc foarte mult sa va vad in finala”, a spus aceasta, dorinta care i-a si fost indeplinita la finalul serii.

Pentru locul al treilea, juratii au fost nevoiti sa aleaga intre Constanta Cobzariu si Aset Crew. Chiar daca Andra si-ar fi dorit s-o asculte pe doamna Constanta si in finala, Aset Crew au fost norocosii care vor merge mai departe in urma celor doua voturi ale juratilor Andi Moisescu si Mihai Petre.

Chiar daca a cintat foarte bine si s-a simtit in mod evident o evolutie fata de preselectii atit din punct de vedere vocal, cit si al prezentei scenice, Constanta Cobzariu nu a putut merge mai departe, dar a reusit ceea ce si-a dorit toata viata: sa cinte si sa impresioneze lumea cu timbrul sau special. A venit sa bucure lumea si a reusit. Ea nu poate fi numita decit o invingatoare, pentru ca, la cei 57 de ani ai sai a avut curajul pentru prima oara in viata sa se dezvaluie lumii intregi si sa dea glas umei mari pasiuni: muzica.

Norocosii care s-au clasat pe locul al treilea si care vor merge direct in finala sint dansatorii de la Aset Crew. “Multi, da’ buni!” a fost remarca lui Andi de la finalul numarului lor. Mihai Petre a apreciat foarte mult sincronizarea si energia lor, iar de la Andra au primit felicitari pentru tot ceea ce au aratat pe scena.
Poate cel mai dezamagit de faptul ca nu a reusit sa mearga in finala a fost Carol Aflat, concurentul care declara ca simte ca anul acesta nimic nu-i va sta in cale si ca acesta este momentul sau de glorie. “Cred ca imi doresc sa cistig mai mult decit toti concurentii”, a zis acesta cu speranta ca visul sau se va implini si va pune astfel punct momentelor triste care i-au marcat viata sa in ultima perioada. Cu toate ca a fost extrem de carismatic si a reusit sa creeze un moment artistic desavirsit, Carol Aflat a ratat calificarea in marea finala.

La fel s-a intimplat si cu Alexandru Munteanu, cel care chiar daca a cintat exceptional la chitara, nu a reusit sa mearga mai departe, in marea finala, dar si cu Aven Ametza Romale care pur si simplu au electrizat sala cu energia lor si au fost foarte apreciati de cei 3 jurati. La finalul serii, Andi Moisescu a tinut sa-i mentioneze in mod expres si sa-i laude pentru numarul oferit in prima semifinala al celui de-al doilea sezon de la “Romanii au talent”.

Si drumul grupului O.Z.N & Mastterred s-a oprit aseara la “Romanii au talent”, la fel cum s-a intimplat si cu cel al sculptorului in gheata Iulian Tanase (Iceart), al magicienilor de la Trio Magic, al elasticului Mihai Toderica si al grupului de dansatori Keep de Vibe Alive.

La “Romanii au talent” au fost prezente si doua nume care si-au gasit consacrarea chiar pe scena de la “Romanii au talent”. Narcis Iustin Ianau, concurentul care a uimit o tara intreaga cu vocea sa mirifica, a interpretat asa cum numai el stie o melodie incintatoare oferind un moment cu adevarat magic. La rindul lui, Adrian Tutu, cistigatorul primei editii a emisiunii “Romanii au talent”, a ridicat din nou sala in picioare cu melodia sa “Sint roman, deci pot!”. Cei doi au fost intimpinati de marele public cu multa caldura si multe aplauze.

Din spectacolul de vineri seara nu a lipsit nici baletul lui Edi Stancu, nici momentele amuzante oferite de simpaticul cuplu de prezentatori, Smiley si Pavel Bartos.

Comentarii

Emisiuni

Primul sezon „Facem Level” a strâns 1.3 milioane de vizulizări pe platforma protvplus.ro

Avatar

Published

on

            În plină pandemie, protvplus.ro a lansat Facem Level, o emisiune online cu și despre gaming ! Jucători amatori (și nu numai) au avut ocazia să afle diverse tips and tricks de la unii dintre cei mai cunoscuți gameri de pe piața românească, iar Alex Kollo a fost cel care le-a aflat diversele secrete din domeniu.

 

Primul sezon al emisiunii online Facem Level a adunat aproximativ 1.3 milioane de vizualizări ! În cele 13 episoade, Alex Kollo și invitații săi au trecut prin jocuri deja consacrate, dar și proaspăt lansate, printre care se numără Fortnite, Grand Theft Auto, Call Of Duty Mobile, Mortal Combat, Valorant și multe altele.

 

Cine a urmărit primul sezon Facem Level ? Chiar dacă pentru unii poate fi o surpriză, gaming-ul este un domeniu interesant atât pentru bărbați, cât și pentru femei: la Facem Level s-au uitat 49.7% femei și 50.3% bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani, iar categoria de vârstă care a fost cea mai interesată de emisiune, a fost cuprinsă între 25 și 34 de ani.

„Având în vedere pasul alert în care evoluează această industrie, eu consider că „Gaming Content” este un trend care nu va muri niciodată, iar creatorii de video tind să se asocieze din ce în ce mai mult cu jocuri video pentru a atrage un public tânăr. Întotdeauna m-au incitat numele mari din afară care începeau să abordeze idei de genul și mă întrebam oare când nume mari din mainstream-ul românesc vor începe să experimenteze astfel de tipuri de conținut, pe canalele lor video. Ideea de „Gaming Show” a fost primită cu mare căldură de la primele strigări, totul era să ne dăm seama: „Cum, când?”. Fiind un tip de conținut care se poate realiza de acasă, perioada carantinei a prezentat un moment oportun de a începe acest proiect, invitând cei mai renumiți gameri de pe YouTube-ul românesc pentru un interviu și o demonstrație a jocurilor lor preferate. Vă invit să urmăriți primul sezon din Facem Level integral pe PRO TV PLUS, să descoperiți ce se mai joacă tinerii în ziua de azi și să aflați cum mulți dintre acești creatori de conținut au reușit să obţină succesul în acest departament pe YouTube.”, spune Alex Kollo (@AKollo), prezentatorul emisiunii online.

 

Toate episoadele emisiunii Facem Level sunt disponibile integral pe protvplus.ro

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Duminică la „Asta-i România !” vizităm Mamaia – polul consacrat al României cu bani

Avatar

Published

on

            Duminică, de la ora 14:30, emisiunea „Asta-i România!” face o incursiune pe litoralul românesc, mai exact în staţiunea Mamaia. Vom afla cum se prezintă aceasta în plin sezon estival şi în plină pandemie.

 

Fără Maldive sau Bali, fără avioane personale, dar cu dorinţa de distracţie, tinerii milionari ai României au ales să îşi petreacă vara pe litoralul românesc, în Mamaia, din cauza pandemiei care a cuprins întreaga lume. Aşa a ajuns staţiunea de pe litoralul românesc, locul care rivalizează oricând cu Riviera franceză sau spaniolă, şi în care sumele cheltuite de lumea înstărită, într-un sejur, rivalizează cu PIB-ul unei ţări africane.

 

 

Mulţi dintre turiştii români aflaţi acum pe litoralul românesc, ar fi fost, cu siguranţă, în alt colţ de lume, dar forţaţi de pandemie, s-au văzut nevoiţi să vină la Mamaia, staţiunea extremelor, unde au parte de tot răsfăţul. După modelul petrecerilor din Ibiza, turiştii puşi pe distracţie, aleg party-urile organizate în larg, pe un iaht special închiriat, doar pentru ei. Astfel de petreceri nu sunt pentru toată lumea, clienţii sunt cu pretenţii şi bani, iar o astfel de aventură în larg, costă în jur de 300 de lei, costuri în care nu este inclusă băutura, iar atmosfera petrecăreţilor este asigurată de un DJ.

Când distracţia e maximă, nimeni numai ţine cont de bani. În club, doar bacşişul la nota de plată este cât salariul minim pe economie. Tinerii milionari ai României par însă că au de unde să scoată banii. Consumaţia minimă într-unul dintre cele mai căutate localuri de gen este de 1500 de lei. Unii s-ar speria şi la o simplă răsfoire a meniului, cea mai ieftină sticlă de şampanie costă 11.000 de lei, iar cea mai scumpă depăşeşte 120.000 de lei.

 

 

Ce spun patronii teraselor, plajelor şi cluburilor de la malul Mării Negre, despre cum decurge acest sezon estival, aflaţi duminică, de la ora 14:30, într-o nouă ediţie „Asta-i România !”, prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Sâmbătă, la Falsez pentru tine, Loredana recunoaște că a greșit: ”Am spus multe prostii”

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sâmbătă, de la ora 22:30, Loredana va încerca să ghicească cine cântă și cine nu într-o nouă ediție Falsez pentru tine – show-ul în care nu trebuie să ai neaparat voce ca să câștigi.

 

Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, cei patru consilieri ai emisiunii, o vor ajuta pe Loredana să-și dea seama dacă cei 8 concurenți de pe scenă spun adevărul sau mint. La finalul emisiunii, indiferent de deciziile pe care le va lua pe parcurs, Loredana va trebui să cânte în duet cu acel concurent despre care ea crede că are voce.

Fără să audă vocea lui, Loredana va elimina un concurent doar după felul în care arată: ”Câți cântăreți cu mușchi ați văzut voi în România?”, va spune aceasta. Una dintre eliminări o va face pe Monica Anghel să spună: ”Lori, de ce l-ai scos? Bă, ești nebun? Cum să cânți așa?”. Deși nu se va lăsa impresionată de poveștile pe care le spun cei de pe scenă, Loredana va scoate din concurs un concurent care-i mărturisește că este manager într-o companie importantă din București, iar pentru noaptea de Revelion a contractat-o deja pentru un concert: ”Mă bucur că nu înțelegi limba română pentru că am spus multe prostii despre tine, dar îți promit că la concertul de Anul Nou o să cântăm împreună”, îi va spune Loredana, recunoscând că s-a înșelat în privința lui.

 

Dacă până la finalul emisiunii va paria pe un câștigător afon sau ”pe ton”, vedem sâmbătă, de la ora 22:30, într-o nouă ediție ”Falsez pentru tine”, prezentată de Mihai Bobonete.

 

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0