Connect with us

A-Z NEWS

Xonia lansează videoclipul noului sigle, „Vino înapoi”

Published

on

“Vino înapoi” este primul single al Xoniei în limba română și a fost produs în studiourile băieților de la Deepcentral. În această dimineața videoclipul, în regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina oficială de facebook a cântăreței.

“Vino înapoi” vorbește despre toate momentele de rătăcire emoțională, iar mesajul piesei și interpretarea ne lasă să descoperim latura mai sensibilă a Xoniei. Videoclipul filmat la finalul lunii decembrie completează vizual mesajul piesei.

„Îmi doream o piesă în limbă română, dar am așteptat momentul potrivit! „Vino înapoi” este o piesă extrem de sensibilă, cântată din inimă! Am ales să cânt despre toate iubirile neîmplinite, de momentele în care ți-ai dorit ca el sau ea să se întoarcă deși simțeai că nu va fi așa!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino înapoi” a fost filmat în București în fostul palat al Camerei de Comerț. Pentru acest clip Xonia a pregătit o nouă coregrafie de inspirație bollywood. Piesa va avea și o versiune în limba engleză ce va fi lansată pe piața internațională în colaborare cu un artist de top.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending