Connect with us

ALL MEDIA

Xonia lansează videoclipul noului sigle, “Vino înapoi”

Published

on

“Vino înapoi” este primul single al Xoniei în limba română și a fost produs în studiourile băieților de la Deepcentral. În această dimineața videoclipul, în regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina oficială de facebook a cântăreței.

“Vino înapoi” vorbește despre toate momentele de rătăcire emoțională, iar mesajul piesei și interpretarea ne lasă să descoperim latura mai sensibilă a Xoniei. Videoclipul filmat la finalul lunii decembrie completează vizual mesajul piesei.

“Îmi doream o piesă în limbă română, dar am așteptat momentul potrivit! “Vino înapoi” este o piesă extrem de sensibilă, cântată din inimă! Am ales să cânt despre toate iubirile neîmplinite, de momentele în care ți-ai dorit ca el sau ea să se întoarcă deși simțeai că nu va fi așa!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino înapoi” a fost filmat în București în fostul palat al Camerei de Comerț. Pentru acest clip Xonia a pregătit o nouă coregrafie de inspirație bollywood. Piesa va avea și o versiune în limba engleză ce va fi lansată pe piața internațională în colaborare cu un artist de top.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending