Connect with us

Vedete

Xonia, prima apariție la televiziune după ce a fost acuzată că a condus beată, drogată și fără permis

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

În dimineața zilei de vineri, 23 iunie, Xonia a fost testată cu etilotestul și a avut actele verificate de Poliție pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Mulți au speculat atunci că a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, dar și fără permis. Artista a venit La Măruță însoțită de avocata Katia Cicală, iar cele două a spus cum au stat lucurile din perspectiva lor.

Xonia: „Sunt foare supărată, nu am fost nici beată, nici drogată, sunt foarte supărata, mai am și o problemă de sănătate, sunt foarte traumatizată. (…) Cu șase ore înainte, am consumat un pahar, nu credeam că mai iese.”

Katia Cicală: „Este atât de afectată, încât m-a rugat să o susțin. (…) A ieșit 0, 25, a băut un pahar seara, cu șase ore înainte. (….) La testul drog din salivă a ieșit prezență cocaină. (…) Jumătate de teste au ieșit pozitive în Țară. (…) Nu este posibil.(…)Rezultatul sângelui va ieși sigur zero la IML. (…) Ea deține un permis emis de Australia, dar nu a avut permisul internațional emis de Australia la ea. Nu a știut că îi trebuie. L-a lăsat acasă. Trebuia prelungit, dar nu e o problemă gravă care să îi afecteze imaginea.”

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending