Connect with us

Spectacole

Yanni i-a isterizat pe americani!

Published

on

Concertele sale sunt legendare, apreciere oferită chiar de milioanele de fani din întreaga lume ce au asistat la fabuloasele sale reprezentaţii artistice. Evoluând în cele mai frumoase locuri din lume, Yanni a oferit publicului său, de-a lungul timpului, compoziţii instrumentale unice şi de neegalat, în compania celor mai buni muzicieni din lume.

 

Turneul „Truth of Touch”, care tocmai s-a încheiat în SUA şi urmează să entuziasmeze Europa şi, bineînţeles, România, a fost unul încununat de succes. Astfel că la sfârşitul „voiajului” prin „ţara tuturor posibilităţilor”, Yanni nu s-a abţinut de la a mulţumi spectatorilor americani:

 

„Acesta a fost unul dintre cele mai tari turnee pe care l-am avut vreodată! Am simţit un val de energie şi inspiraţie datorită iubirii pe care mi-a transmis-o publicul în fiecare noapte. Mi-a plăcut că m-am putut conecta cu publicul şi chiar am conversat! Vă mulţumesc pentru toată distracţia pe care mi-aţi oferit-o în această călătorie muzicală!”, le-a transmis artistul spectatorilor săi.

 

Concertul din 14 septembrie de la Zone Arena se va constitui în aceeaşi explozie de dinamism pe care a oferit-o Yanni dincolo de ocean, căci totul – de la modul de interpretare original al pieselor şi până la show-ul electronic exploziv – va oferi bucureştenilor o experienţă concertistică desăvârşită, condimentată cu un ton pozitiv şi motivant.

 

Cu o orchestră formată din 42 de persoane, Yanni va aduce un omagiu muzicii electronice prin intermediul celor mai cunoscute piese compuse de el: „Rainmaker”, „The storm”, „If I could tell you”, „Nostalgia” şi multe alte piese desprinse din repertoriul său vast.

 

Advertisement

Biletele au preţurile cuprinse între 100 şi 350 de lei, în funcţie de categoria de loc şi se află în vânzare în reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center – et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, iar pentru rezervări puteţi accesa www.vreaubilet.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending