Connect with us

Spectacole

Yodel it!“, desemnata piesa anului la Gala Premiilor Radar de Media

Published

on

Dupa ce au cucerit publicul din Romania, dar si cel de peste hotare si au reusit sa se claseze pe locul 7 in marea finala Eurovision 2017 de la Kiev, Ilinca si Alex Florea au castigat, cu „Yodel it!“ & Selectia Nationala Eurovision 2017, trofeul pentru „Melodia anului“ la Gala Premiilor Radar de Media. 

Castigatorii au fost alesi in urma voturilor cititorilor radardemedia.ro, iar „Yodel it!“ a surclasat piese ca „Ruga“ (Lora) si „Iubirea schimba tot“ (Andra).

 

„Le multumesc tuturor celor care ne-au votat si care au fost alaturi de noi pe tot parcursul concursului Eurovision. Acest premiu ne revine atat noua, cat si echipei TVR, care ne-a ajutat foarte mult. Ii incurajez pe toti artistii sa se inscrie la Eurovision, pentru ca este o experienta de neuitat. Nu in ultimul rand, as dori sa le multumesc lui Mihai Alexandru si Alexei Niculae, fara de care nu ar fi fost posibil acest succes“, a spus Ilinca.

 

Ilinca nu a fost singurul artist Cat Music premiat in cadrul Galei Premiilor Radar de Media. Florin Ristei a primit trofeul pentru “Cel mai sexy star TV”. Artistul i-a surclasat pe Victor Slav si Radu Valcan. „Multumesc frumos pentru premiu. Ma bucur ca nu a fost si aici sectiunea pentru cea mai buna voce masculina, pentru ca apoi as fi inceput sa cred ca eu chiar stiu sa cant“, a spus amuzat Florin Ristei.

 

Un alt artist Cat Music care a urcat pe scena Galei Premiilor Radar de Media este Mihai Margineanu. El a ridicat alaturi de Adrian Vancica trofeul pentru „Cel mai bun serial TV“, castigat de Las Fierbinti. „Multumim pentru premiu si pentru incredere“, a spus Mihai Margineanu.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending