YOUTUBE | 100 de ore de continut video, incarcate in fiecare minut la 8 ani de la lansarea platformei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

YOUTUBE | 100 de ore de continut video, incarcate in fiecare minut la 8 ani de la lansarea platformei

Published

on

Peste 100 de ore de conţinut video au fost încărcate, în medie, pe YouTube în fiecare minut, în 2013, în timp ce numărul celor care accesează acest portal a ajuns la un miliard de persoane/lună, conform datelor companiei.

La opt ani de la YouTube, în 2013, volumul de material video încărcat în fiecare minut pe site a crescut de la 35 de ore în 2010, la 48 de ore în 2011 şi la 72
ore anul trecut.

Totodată, peste un miliard de oameni (jumătate dintre cei care acces la Internet) intră pe YouTube în fiecare lună pentru a urmări ştiri, a răspunde la întrebări şi pentru a se distra.

România a devenit, la sfârşitul lunii aprilie, cea de-a 54-a ţară din lume care dispune de platforma video YouTube în limba naţională, ocazie cu care companiile şi agenţiile locale de publicitate se vor putea adresa publicului-ţintă prin intermediul unor modele inovatoare de reclame video.

Astfel, începând din 25 aprilie, YouTube România permite creatorilor locali de conţinut video să fie mai uşor de descoperit, atât în România, cât şi în întreaga lume. De asemenea, companiile locale au posibilitatea de a folosi acest portal ca un mediu de promovare pentru a ajunge la publicul destinat.

Programul de parteneriat YouTube în România oferă o cale pentru toţi producătorii de conţinut, mai şi mici, de a face bani din clipurile video încărcate. De asemenea, muzicieni şi compozitori români (reprezentanţi ai Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România – Asociaţia pentru Drepturi de Autor, UCMR-ADA) şi YouTube au anunţat încheierea unui acord de licenţiere care va permite artiştilor să obţină venituri din vizualizarea clipurilor lor pe platforma video.

În plus, casele de discuri Roton, Cat Music, HaHaHa Production, MediaPro Music, dar şi TVR, au decis să publice pe YouTube conţinut propriu.

YouTube este cea mai populară comunitate video online, care permite milioanelor de oameni să descopere, să vizioneze şi să distribuie videoclipuri originale. Compania are sediul în San Bruno, California, fiind o subsidiară a Google Inc.

Google a achiziţionat YouTube în 2006, pentru 1,65 de miliarde de dolari. Grupul nu a anunţat, până în acest moment, profiturile provenite de la acest site, în pofida popularităţii sale imense. AGERPRES

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending