Connect with us

Digital

Youtube în România: 7 milioane de utilizatori unici şi peste un milion de canale româneşti

Published

on

YouTube, site-ul de partajare de fişiere video deţinut de Google, are peste 7 milioane de utilizatori unici, în fiecare zi, în România, iar pe această platformă sunt înregistrate în prezent peste un milion de canale româneşti, a declarat Florin Pravai, YouTube Lead Google România, informeaza Mediafax.

“Sunt peste 6,7 milioane de utilizatori unici, dar, dacă îi adăugăm şi pe cei de pe mobile, cu siguranţă sunt peste 7 milioane din cei 9 milioane câţi sunt pe internet, în România, într-o lună. Iar ca număr de canale cam 15% din românii care sunt pe YouTube au şi un canal. Asta înseamnă că peste un milion de canale româneşti avem pe YouTube în momentul acesta”, a explicat Florin Pravai.

Potrivit lui Pravai, aceasta este o cifră mare, “sensibil mai bună” faţă de alte ţări din regiune. “Românii iubesc produsul ăsta şi sunt pe YouTube mai mult decât sunt cei din Ungaria, din Polonia sau din Cehia”, a spus Florin Pravai.

Toate categoriile de conţinut sunt urmărite de români pe YouTube. De exemplu, cel mai popular canal românesc de muzică de pe YouTube este Cat Music, care are în prezent peste 1,3 miliarde de vizualizări.

Cel mai de succes vlogger din România este Mikey Hash, care are peste 736.000 de abonaţi la canalul lui de pe YouTube. Însă şi ceilalţi vloggeri înregistrează cifre impresionante, canalele de pe YouTube ale unora dintre aceştia ajungând la 400.000 – 500.000 de abonaţi, a precizat Florin Pravai.

Astfel, YouTube începe să devină un business pentru creatorii de conţinut din România. “Ei au început să aibă tot felul de proiecte interesante cu advertiserii. Sunt foarte creativi”, a spus Florin Pravai.

Citeste mai mult pe Mediafax.

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. mihai

    7 aprilie 2015 at 12:49

    Se spune că omul poate crea orice îsi poate imagina. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti un mail la adresa: mihaicristea625@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending