Connect with us
Avatar

Published

on

Cele trei vedete ProTV International se intalnesc marti, 29 aprilie, pentru a prezenta emisiunea speciala “Zambeste, Romania e a ta” – un cadou pentru toti romanii din afara tarii care sarbatoresc 14 ani impreuna cu ProTV International.

Monica Dascalu, Diana Dumitrescu si Dana Rogoz ii invita alaturi de ele, intr-un decor de sarbatoare, pe cei mai indragiti artisti romani care le fac cele mai frumoase urari muzicale telespectatorilor ProTV International, la aniversarea a 14 ani de la lansare.

  “E o mare bucurie sa fiu alaturi de Dana si Diana la 14 ani! Sunt ani cu multe amintiri frumoase si cu multe povesti despre romanii nostri din strainatate care, mai presus de orice, isi doresc sa pastreze lagatura cu tara! Sunt o persoana optimista si recunosc ca anul acesta titlul emisiunii aniversare “Zambeste, Romania e a ta!” este unul care mi se potriveste. De la petrecerea de azi nu lipsesc cei mai buni cantateti, cele mai frumoase melodii si veselia din platou!”, spune Monica.

 

Proconsul,  Sore,  Cabron,  Pacha Man, Jazzy Jo, Nicole Cherry, Ecaterine ft. Dima, Yonna, Liviu Teodorescu, Tara,  Adda,  Shift,   Giulia, Life on Mars, Vicky Red, Xonia, JerryCo  ft Alex Vasilache sunt doar cativa dintre artistii care vor fi alaturi de vedetele ProTV International in platoul emisiunii “Zambeste, Romania e a ta!”. Lor li se vor alatura si Smiley, Speak, Directia 5, Alina Eremia, Kate, F Charm ft Ligya, Yssa, What’s Up, Mihai Chitu, Adi Tutu ft Chermeleu, Narcotic Sound ft Christian D.

“Zambeste, Romania e a ta” spune tot. Daca ni l-am repeta mereu in gand, cred ca am fi mai atenti cu Romania noastra si am ingriji-o mai mult, am respecta-o mai mult, am fi un popor mai fericit si mai multumit”, adauga Diana.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending