Zannidache este câștigatorul Survivor România 2021! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Zannidache este câștigatorul Survivor România 2021!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            S-a scris ultima filă „Survivor România” 2021, iar la capătul celei mai frumoase competiții televizate, devenite un adevărat fenomen media, se află un singur Mare Câștigător: Zannidache. Cel de-al doilea sezon al celui mai urmărit și iubit reality al momentului a oferit o ultimă reprezentație de foc de pe nisipurile din Republica Dominicană, un show total, în care cei trei concurenți rămași în Finală au dat ce a fost mai bun pentru a câștiga trofeul „Survivor România” și premiul în valoare de 250.000 de lei.

 

 

După jumătate de an în care și-a depăşit limitele cu fiecare încercare, în care a trecut de la agonie la extaz, departe de cei dragi și de confortul de acasă, Zannidache și-a putut vedea visul împlinit. După o competiție extrem de strânsă cu Andrei și Marius în ultimele două jocuri din „Survivor România”, Zannidache a cucerit publicul. În urma voturilor din ultimul Consiliu Survivor România, Zanni a fost desemnat Marele Câștigător și posesor al Trofeului atât de râvnit.

 

De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul… E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința… Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine”, a spus învingătorul Zannidache.

Marea Finală, un show total, cu emoții urișe

Alături de cei trei finaliști, în ultima bătălie, s-au aflat în Republica Dominicană foști concurenți ai celui de-al doilea sezon al reality-ului, Războinici și Faimoși.  Îmbrățișările, încurajările, lacrimile de bucurie ale coechipierilor au fost o sursă de energie pentru cei ajunși în ultima etapă a competiției. Zannidache, Andrei și Marius au fost încurajați de pe margine, exact ca în vremurile în care formau două echipe, „Faimoșii” și „Războinicii”.

 

Lupta a fost extrem de strânsă între concurenți: în primul joc, din cele două desfăşurate în ultima etapă, s-au salvat Zannidache și Andrei. Aceștia au continuat lupta în cel de-al doilea joc de departajare, în urma caruia Andrei a intrat direct în Finală, după un scor foarte strâns cu oponentul său (6-5). În urma celui de-al doilea joc, Zannidache a intrat în prima sesiune de votare, în Consiliu, alături de Marius.

 

După prima sesiune de votare, publicul l-a trimis în Marea Finală pe Zannidache, alături de Andrei. Emoțiile au fost uriașe pe tot parcursul show-ului, concurenții au putut intra în direct cu familiile și apropiații lor, aflați în platoul de la Kanal D. De asemenea, a fost difuzată o serie de imagini amuzante din toată perioada competiției, momente din spatele camerelor cu cei din echipele Acun Medya și Kanal D, care au făcut posibil un show de o asemenea anvergură.

 

„Survivor România”, reality-ul prezentat de Daniel Pavel la Kanal D, a ajuns așadar la final, după o călătorie incredibilă alături de marele public, un actor extrem de important în economia acestui reality istoric. Camaraderia, spiritul de echipă, depăşirea limitelor, redescoperirea permanentă de sine i-au ghidat pe concurenți în toată evoluția lor, dar i-au inspirat în permență și pe cei care i-au privit de acasă și care au fost alături de ei în tot acest timp.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending