Connect with us

Platforma Online TV

Zarug îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1, ce va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la 20:00, aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol, iar spectacolul va continua şi în culise. Imediat după difuzarea unei gale, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce vor putea fi urmărite pe AntenaPLAY. 

După ce a făcut senzaţie în calitate de concurent, în sezonul anterior, Zarug va face parte şi în acest sezon din show-ul transformărilor, de data aceasta însă din postura de gazdă la Te cunosc de undeva! After Party. Zarug va surprinde toate momentele amuzante şi interesante din culisele show-ului, va comenta transformările şi le va arăta telespectatorilor tot ce nu văd în emisiune.

De cântat, am vorbit ca nimeni altul sezonul trecut. Dar cineva trebuie să devoaleze şi backstage-ul  #tcdu18 şi ăsta sunt eu!”, a declarat Zarug. Noul host al Te cunosc de undeva! After Party va invita săptămânal telespectatorii în culisele care fac din Te cunosc de undeva! o experienţă totală şi de neuitat pentru concurenţi! „Nici că se putea rol mai potrivit pentru mine şi e o bucurie şi o onoare să fac parte din nou din acest show formidabil. Eu o să mă distrez, sper că şi voi cu mine!”, a mai completat Zarug. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor în fiecare sâmbătă seara, începând din 10 septembrie, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending