Zavoranca va avea emisiune la OTV in locul show-ului ''100% Adevarat'' - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Zavoranca va avea emisiune la OTV in locul show-ului ”100% Adevarat”

Published

on

Diva Oana Zavoranu va prezenta emisiunea „Vreau sa ma razbun” ce va fi difuzata duminica de la ora 20, in locul show-ului ”100% Adevarat” prezentat de Ramona Badescu si Pepe.

Cu toate ca Dan Diaconescu a anuntat luna trecuta in direct la OTV, ca show-ul – concurs prezentat de sotul Oanei, va incepe din luna februarie, acest lucru nu s-a intamplat!

Pentru as promova noua emisiune de la OTV, Oana Zavoranu s-a deghizat in barbat, sedintele de machiaj au durat mai mult de patru ore. Oana Zavoranu s-a alaturat postului OTV in 2009 cand a prezentat doua emisiuni : „Oana Zavoranu Show” si „Pact cu Diavolita” amandoua dovedinu-se a fi esecuri.

“Vreau să mă răzbun”  va avea un buget de 12.000 de euro per ediţie (cu 4000 de euro mai mult decât la ultima sa emisiune). Această sumă nu include şi onorariul vedetei. După ce a descoperit că reprezentanţii casei de producţie care făcea ”Judecata de apoi” o “trăgeau în ţeapă”, Oana a ales de data aceasta o nouă firmă. Este vorba despre Zucchero.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending