Connect with us

Tehnologie

ZenkaBeat – un e-shop cu și despre tehnologie, lucruri de care ai nevoie

Published

on

zenkabeat.com

Iubitorii de tehnologie și de tot ceea ce ține de partea de IT, inovații din domeniul tehnologic, accesorii și device-uri apărute vor descoperi că ZenkaBeat este un e-shop pe care îl vor îndrăgi.

ZenkaBeat este un magazin online la care veți regăsi fel și fel de tehnologii create chiar pentru nevoile voastre. Pentru că lumea digitală ne-a oferit atât de multe scurtături pentru task-urile zilnice și soluții optime care ne fac viața mai frumoasă, este firesc ca acum să nu putem renunța la tehnologie. Situația reală este chiar invers, pentru că suntem într-o continuă căutare de accesorii și lucruri extra pe care le putem avea, care să ne ajute. Ceea ce veți regăsi chiar la zenkabeat.com.

Căștile wireless Bluetooth – accesoriile nelipsite

Unele persoane nu ar putea accepta ca într-o zi obișnuită să nu aibă și căștile la ele. Asta pentru că pe drum poate fi ascultată muzica preferată în acestea, este mai simplu să vorbești la telefon pentru că nu mai obosește mâna ținută la ureche în timpul apelului și câte și mai câte.

Numai că acum printre preferințe se enumeră căștile wireless care simplifică mult mai mult lucrurile și facilitează și mai mult orice proces. Asta pentru că nu mai aveți grija cablului care se agață când aveți căștile în urechi, nu mai aveți de descâlcit cablul când îl scoateți din geantă și câte și mai câte. O variantă optimă de astfel de căști regăsiți chiar și la ZenkaBeat. Acestea prezintă diverse specificații care le fac să fie preferate de oameni. Sunt utile și chiar waterproof.

Tastatura wireless

În gama de produse de la ZenkaBeat veți regăsi și o tastatură wireless predispusă cu lumini colorate. Având în vedere că ideea de work from home a devenit din ce în ce mai adoptată și prezentă în viețile noastre, accesoriile extra pentru laptopuri sau calculatoare sunt esențiale. Printre acestea enumerăm și tastatura. Puteți scrie mult mai repede și mai comod pe o tastatură separată de cea a laptopului pentru că nu mai aveți ecranul atât de aproape, deci protejați ochii.

Aceasta se va conecta automat la laptop și nu mai este nevoie să vă bateți capul cu cablul. Având în vedere că este luminată o puteți folosi și seara fără a fi necesară o altă sursă de lumină pentru a vedea tastele.

Smartwatch – accesoriul necesar

Din ce în ce mai multe persoane își îndreaptă atenția spre smartwatch-uri pentru că sunt foarte practice și mereu la îndemână. Dacă nici înainte unor persoane nu le lipsea ceasul de la mână, acum, având în vedere că acestea oferă atât de multe informații, chiar sunt nelipsite.

Găsiți la ZenkaBeat astfel de ceasuri cu mai multe funcții incluse, care se pot conecta la telefon, cu monitorizare și altele. Au un design interesant potrivit atât pentru ținutele elegante, cât și pentru cele casual. Pot fi accesoriul perfect, util, pe care să îl aveți mereu la îndemână.

Accesați site-ul pentru a vedea și celelalte produse disponibile din sfera device-urilor și a accesoriilor necesare.

Contact:

Advertisement

0757753388

contact@zenkabeat.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending