Connect with us

A-Z NEWS

Zero & Fly Project lanseaza o colaborare ca-n „Balcani” la Radio 21

Published

on

Marţi, 8 iunie, după ora 19.00,  « Balcani », piesa la care au colaborat ZERO şi Fly Project,  va fi difuzată în premieră în emisiunea « Muzica Ta »  de la Radio 21.Cristi Stanciu si Soci vor sta de vorbă cu băieţii de la Zero şi Fly Project despre surprizele pe care le-au pregătit artiştii pentru fanii lor.

Melodia îndeamnă la veselia  specifică poporului nostru cu temperament100%  balcanic şi arată România aşa cum e ea, cu bune şi cu rele.

Videoclipul piesei a fost filmat săptămâna trecută, iar regia este semnată de catre Alex Ceauşu, cel care a mai colaborat cu cei de la ZERO şi pentru “Lay Me Down”. Filmările au avut loc în 3 locaţii. Prima a fost în Ferentari, unde regizorul a încercat să surprindă viaţa de stradă,  detalii savuroase şi autentice ale spiritului balcanic. Băieţii de la ZERO şi-au sacrificat cu drag pantofii pe “altarul patriei”  în a doua locaţie de filmare – un lan de grâu.

A treia locaţie completează imaginea balcanică a clipului, cu un element cheie, indispensabil… ce altceva decât  o petrecere 100% românească – o nuntă de unde nu au lipsit sarmalele, obiceiurile româneşti şi lăutarii. Una peste alta, a fost o filmare cu cântec, mâncare si fete frumoase, plimbari prin noroi si haz de necaz, sau mai pe scurt – 100% Balcanic.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending