Zile de foc - rezultatul unor decizii pripite - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Uneori avem senzatia ca nimic nu merge bine pentru noi sau ca alegerile noastre n-au fost intocmai grozave. Ne spunem ca situatia asta se poate schimba sau cel putin asa speram. Si incercam sa nu ne mai gandim la toate acele lucruri si decizii pe care ai nostri guvernanti le-au luat parca impotriva noastra si nu pentru a ne sprijini in a avea parte de lucrurile pe care ni le dorim.

De un lucru suntem aproape siguri – nu stim cand toate astea se vor termina, mai ales ca unele decizii, legi, sunt mai aberante decat celalalte. Si nu cred ca mai este cazul sa spunem ca stfel de lucruri devastatoare se intampla pentru fiecare domeniu de activitate in parte. Iar daca inca nu va dati seama de asta ar trebui sa luam un exemplu simplu si sa il analizam putin. Cine oare se gandea ca si in cazul firmelor de pompe funebre legile se vor schimba, iar asta este unul dintre cele mai elocvente fapte.

Indiferent de realizarile unora trebuie spus ca majoritatea firmelor ce ofera servicii funerare Bucuresti au fost obligate sa indeplineasca anumite conditii si termene ce s-au schimbat in aceasta lege. Ca sa nu mai spunem ca si oameni ce apeleaza la aceste firme pentru astfel de servicii vor fi sanctionati. Insa una dintre intrebarile pe care le poate avea orice persoane ce se gandeste la astfel de lucruri este urmatoare – cum isi poate da seama un om de rand care este firma care respecta toate normele noii legi pentru a-i contracta serviciile?

Si asta nu este tot, probabil ca sunteti si voi obisnuiti ca in fiecare dimineata sa va treziti si sa mai auziti ca s-a mai schimbat ceva, ca lucrurile o iau putin cate putin razna in fiecare zi si nimeni nu face nimic pentru a indrepta asta. Am putea spune de asemenea ca cei mai afectati sunt atreprenori si cred ca a observat fiecare dintre noi ca ceva nu mai merge in aceasta zona, caci daca urmarim putin lucrurile putem vedea ca in fiecare luna se mai inchid cateva firme.

Oare cand isi vor da seama si guvernanti nostri ca tot raul asta pleaca de la deciziile proaste pe care le iau? Probabil ca ei nu vad realitatea din teren sau poate ca in cele din urma nu le pasa. Oricum majoritatea deciziilor sunt luate in graba si fara ca cineva sa faca un efort pentru a intelege ce se va intampla cu firmele care nu pot indeplini intotdeauna noile criterii care apar de la o zi la alta.

Si poate ca ai nostri guvernanti n au invatat inca faptul ca afacerile, firmele si antreprenorii au nevoie de stabilitate pentru a se putea adapta noii legi. Cred ca la aceste lucruri ar trebui sa ne gandim fiecare dintre noi si sa incercam sa intelegem ca avem nevoie de ceva mai mult decat schimbarea legilor de la o zi la alta.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending