Connect with us

Emisiuni

Zina Dumitrescu si istoriile de viata ale unor femei celebre din moda romaneasca, la “Doamne de poveste”

Redactia Radar de Media

Published

on

Zina Dumitrescu, Romanita Iovan, Bianca Brad si multe altele au facut, in Epoca de aur, din meseria de model o cariera. Prima editie din acest an a emisiunii “Doamne de poveste” le este dedicata acelora care au stiut sa fie femei si doamne intr-o lume de tovarasi si tovarase si care nu s-au pierdut nici dupa 1989.

 

In prima editie din acest nou sezon, duminica 12 februarie, de la 16.30, emisiunea “Doamne de poveste” prezinta portretul unei femei care a trecut prin viata cu o eleganta demna de curtile regale, Zina Dumitrescu. Relatia controversata si mult disputata din presa ultimelor saptamani dintre Zina si fiul ei, Catalin, va fi si ea lamurita, in exclusivitate, de declaratiile pe care Catalin le-a facut reporterului emisiunii “Doamne de poveste”.

 

“Acasa era frumos, era o casa frumoasa, o casa cu multi prieteni, o casa cu multe vizite, o casa plina. Mama a fost dintotdeauna o persoana exigenta, foarte corecta, si-a dorit sa fiu un elev bun, sa invat bine, sa nu chiulesc, sa-mi fac temele, ma controla, faceam teme impreuna.

 

Imi amintesc ca absolut toata lumea ii asculta sfaturile, ma refer la barbati, erau foarte multi care veneau sa-i ceara sfatul, persoane publice, persoane importante, avocati, politicieni, actori, oameni cunoscuti.”, isi aminteste Catalin Negreanu despre vremurile copilariei.

 

In premiera, in prima editie din noul sezon “Doamne de poveste”, prezentata de Olivia Steer, telespectatorii vor vedea poze din tineretea Zinei, filmari vechi, reviste, sedinte foto speciale, pana si carnetul de sindicat si cele de serviciu, fragmente din intreaga ei viata.

 

“Mama a fost o artista si este o artista in adevaratul sens al cuvantului, nu a fost si nu va fi niciodata o business woman si tot ce a facut a facut cu sufletul, daca am un anumit regret este ca ar fi putut sau am fi putut gestiona mai bine, din punct de vedere financiar, ca business ceea ce in ziua de azi exista cunoscut sub brandul Zina Dumitrescu.”, adauga Catalin Negreanu.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending