Connect with us

AUDIENȚE TV

Ziua de ieri a reprezentat pentru Antena Stars un succes de audienţă

Redactia Radar de Media

Published

on

Telespectatorii au urmarit în număr mare emisiunile postului Antena  Stars, pe toate sloturile orare.

În medie, peste 75.000 de telespectatori din targetul 18-49 Urban,  priveau aseară producţiile din prime-time-ul Antenei Stars, adică o medie de rating de 1,3% şi de market share de 2.9%. Şi  la nivelul întregii zile, pe aceeaşi categorie de public, postul  era urmărit în medie de 27.000 de telespectatori, cu o audienţă medie de 0,5 puncte de rating şi o medie de market share de 2,2%. Astfel, în topul televiziunilor de pe piaţă,  pe parcursul întregii zile, pe targetul commercial, Antena Stars, ocupa un onorant loc şase. Şi în prime time, pe targetul 18-49 Urban,  Antena Stars s-a clasat ieri pe un loc care îi face cinste unui televiziuni de nişă, la nici o lună de la relansare.

Vârful de audienţă al Antenei Stars a fost întregistrat la ora 22.21, în cadrul show-ului Agentul VIP,  când, pe targetul 18-49 Urban, postul obţinea 2,9 puncte de rating şi 6,1% market share, se arata intr-un comunicat al postului remis Radar de Media.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending