Connect with us

Seriale

Ziua Femeii, sărbătorită astăzi în seriele PRO TV: Las Fierbinţi şi Atletico Textila!

Redactia Radar de Media

Published

on

Miercuri, 8 martie, cele mai simpatice personaje din Las Fierbinți și Atletico Textila ajung, din nou, în casele tuturor românilor! Și, pentru că este zi de sărbătoare, personajele feminine din cele două seriale de producție românească vor fi în centrul atenției!

În Las Fierbinți, Dalida îl calmează și încurajează pe Vasile, Gianina militează pentru verișoara ei de la Mangalia, iar în Atletico Textila are loc o confruntare directă între cele două femei din viața patronului echipei, iar Pușa este curtată chiar de Traian!

 

Promovare TV pentru orice proiect lansat de primarul Vasile în Las Fierbinți

 

În episodul de miercuri seară, de la 20:30, primarul Vasile află că este norocosul câștigător al unei promovări de top pentru orice proiect lansat în Las Fierbinți!

 

Oana Andoni anunță la știri că “Pe toată durata mandatului acestuia, Pro TV se va implica în promovarea mediatică a tuturor proiectelor pe care dumnealui le va dezvolta pentru comunitatea pe care o păstorește”. Tot entuziasmul că a apărut la Știrile Pro TV îi dispare rapid, după ce descoperă că nimeni din sat nu l-a văzut la televizor. “Ce satisfacție, ce împlinire, ce realizare să am, când nu a văzut nimeni nimic? După câte am făcut eu pentru satul ăsta….”, îi spune Vasile Dalidei, profund dezamăgit. Însă Dalida știe cu ce vești bune să vină la primar, astfel încât să îl înveselească imediat pe Vasile: „A sunat ProTeVeul și vine în Fierbinți!”. De aici, pornește o adevărată aventură pentru cei doi: cu ce să se îmbrace, ce să spună dacă apar și pe Pro TV Internațional și ce plan își fac pentru intervenția live care o să urmeze.

 

În același episod, Celentano are o geantă misterioasă pe care încearcă să o ascundă de oricine, Bobiță se lovește și face un cucui, Robi se antrenează de zor și devine din ce în experimentat la tactici de luptă, iar Gianina are o problemă că toată lumea o ocolește pe verișoara ei de la Mangalia.

 

Copii, prime pentru fotbaliști și aventuri în Atletico Textila

 

Peste Gică, patronul echipei Atletico Textila, “a dat norocul”: Raluca, soția sa, este însărcinată, dar și amanta sa! Așa că soluția este să caute sfaturi la cel mai de încredere prieten al său, Pompiliu, interpretat de Florin Călinescu.

 

În același episod, de la 21:30, Pușa și Traian văd aceeași situație în două moduri diferite. Dacă Pușa se plânge că are niște probleme nerezolvate prin casă de când a plecat Stelea să se călugărească și că Vlăduț nu știe cum să repare prin casă, Traian își imaginează că, de fapt, Pușa îî face avansuri și își dorește să meargă la o întâlnire cu el. Situația devine din ce în ce mai comică, pe măsură ce Traian merge mai departe cu această teorie.

 

Foto Credit: PRO TV

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

 

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending