ZIUA REGELUI | La Multi Ani, Majestate! (Galerie foto si video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

ZIUA REGELUI | La Multi Ani, Majestate! (Galerie foto si video)

Published

on

Am primit acest material de la domnul Vasile Moraru din Cluj.

Vineri, 25 octombrie 2013, a avut loc la Biblioteca Centrală Universitară “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, vernisajul expoziției “Regele urmărit. Mihai I al României în dosarele securității”.

Pe lângă curatorii acestei expoziții, Oana Demetriade, Mihai Demetriade și Mădălin Hodor, cercetători din cadrul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, au mai luat cuvântul prof. dr. Virgiliu Țârău, în calitatea sa de istoric și de vicepreședinte al C.N.S.A.S., conf. dr. Valentin Orga de la Facultatea de Istorie – Institutul de Istorie Orală, dl. Vakar Istvan, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj.
Tuturor celor prezenți li s-a dat posibilitatea să viziteze această expoziție și apoi să participe la o masă rotundă, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri legate de tematica și conținutul panourilor expuse.
Seara s-a încheiat într-o notă omagială, în cinstea zilei de naștere a Majestății Sale. S-au intonat “Trăiască Regele!”, “La mulți ani” și s-a ciocnit un pahar de șampanie.
Clubul Monarhiștilor Clujeni, în calitate de partener în organizare, adresează mulțumiri sponsorilor care au fâcut posibil acest eveniment: Hotel Univers T, Podgoriilor Jidvei, grupului de artiști lirici care ne-au încântat auzul și inimile, dar și echipei de voluntari care au dedicat timp și pricepere pentru ca totul să decurgă impecabil. Nu vom omite cele cateva persoane deosebite din țară și din străinătate cărora le adresăm deasemenea mulțumiri pentru donațiile făcute și care sunt alături de noi, chiar și de la mare distanță.

***
Vă reamintim că ca în data de 30 octombrie 2013, puteți lua parte la lansarea de carte “Trei poduri peste lume” care va avea loc la ora 17:00 în sala Casino Centru de Cultura Urbana din Cluj-Napoca. La acest eveniment ne vom bucura de prezența directa a A.S.R. Principele Radu, autorul acestei cărți și a A.S.R. Principele Nicolae.

Cei doi invitati de onoare vor face la ora 16:00 o vizita la Biblioteca Centrala Universitara “Lucian Blaga”, unde vor vernisa expoziția Colecțiilor Speciale puse la dispoziția vizitatorilor din fondul bibliotecii clujene.

Va invitam sa urmariti cateva imagini, filmate de cei de la GALAXY TV.

Advertisement

yyyy 012

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending