Connect with us

ALL MEDIA

Zoli Toth: ”Antena a luat mai tot din Pro TV și, cu toate astea, nu îi iese încă rețeta”. Ia constant bătaie la audiențe!”

Published

on

Zoli Toth consideră că bătălia de pe piața media a fost câștigată de Pro TV, iar Antena 1, deși a încercat să ”fure” tot de la postul concurent, continuă să înregistreze audiențe slabe. Cântărețul este dezamăgit și de prestația lui Horia Brenciu de la postul din Băneasa.

Artistul afirmă în articolul ”Filozofia unei companii nu poate fi transferată! Antena 1 vs. Pro TV”, publicat pe www.zolitoth.ro, că Antena 1 a pierdut startul, deși a făcut investiții considerabile. Zoli Toth spune ironic, că deși era capabilă să ia de la postul concurent chiar și ceștile de cafea, Antena 1 nu reușește să aibă audiențe mari.

PRO TV vs. ANTENA 1

Antena a luat mai tot din Pro TV, dacă ar fi putut, ar fi luat și sigla, dar poate tocmai aici e `faza`. A luat formate de emisiune, tehnici, echipe de PR, prezentatori, ba chiar și cea mai bună echipă de producție (cel puțin până atunci).  A luat dansatori, coregrafi, cântăreți, bucătari, ar fi luat și cănile de cafea de pe birouri  și, cu toate astea, nu îi iese încă rețeta. Antena ia constant  bătaie la audiențe!

Toth nu este impresionat nici de show-ul ”Dansează printre stele”, care potrivit acestuia, are sunet prost, vedete triste și este previzibil.

Danseaza printre stele

”M-am uitat la „Dansează printre stele” și sunt dezamăgit. Speram într-o competiție tare de tot între cele două posturi, dar parcă diferența e mai mare decât înainte de „mercato”. De exemplu, această emisiune nu are lumină-nici la figurat, dar nici la propriu. Haine urâte, sunet prost, vedete triste, culori murdare.  În platou se folosește atât de mult roșu, încât ar înnebuni și un taur castrat.  Show-ul nu aduce nimic spectaculos, totul e plat și previzibil. Aceleași vedete învârtite de la un show la altul de nu mai înțelegi care de unde sunt.”, mai spune el.

Nici Brenciu nu a scăpat de criticile cântărețului:

”Brenciu în postura de host e foarte slab, probabil cel mai prost rol în care l-am văzut vreodată. Nu are ritm, șarm, preia greu legătura, glumele sunt obosite, e îmbrăcat prost, nu e nimic din ce a fost la Vocea României. Dacă va continua așa, va ramâne fără multe joburi în iarna aceasta!”

Muzicianul consideră că bătălia dintre Pro TV și Antena 1 ar trebui să ducă la progres.

”Mi-aș dori tare mult ca această concurență dintre PRO și Antena 1 să ducă la progres, nu la regres! În acest moment PRO TV ul parcă joaca singur în prime time. Nici asta nu e prea bine!”, conchide Zoli.

 Sursă foto: Facebook

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending