Connect with us

Televiziune

ZU TV aniversează 8 ani de când s-a lansat cu surprize şi premii pentru telespectatori

Published

on

Pe 3 aprilie, ZU TV aniversează 8 ani de existenţă pe piaţa media din România. Cu această ocazie, staţia TV le oferă telespectatorilor ocazia să facă ei playlist-ul postului. Astfel, este pusă la dispoziția acestora o platformă online pe care o pot accesa scanând codul QR afișat pe ecranul de emisie al ZU TV pe toată durata zilei.

Odată accesată platforma, telespectatorii pot menționa acolo piesa al cărei videoclip şi-ar dori să îl vadă pe staţie. Aniversarea vine şi cu un concurs pe măsură, ce pune la bătaie 8 vouchere a câte 1000 de lei fiecare. În cursa pentru aceste premii intră toți cei care vor accesa platforma aniversară și care vor trimite mesajele lor către ZU TV în acest mod. Întrega zi de duminică, 3 aprilie, pe ZU TV vor fi afişate şi urările venite din partea telespectatorilor. 

Încă de când s-a lansat, ZU TV a adus o nouă dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, shop, oferindu-le românilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360. Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiştilor tineri şi a muzicii bune, reuşind să strângă un număr record de public la evenimentele sale şi milioane de fani pe platformele sociale.

Anul trecut, ZU TV a înregistrat o consolidare a cotei de piață faţă de anul anterior, dublându-şi audienţa în intervalele Whole Day şi în Prime Time. La nivelul categoriei, ZU TV este liderul muzical al dimineţilor și al nopţilor târzii şi a început anul cu +40% creștere a cotei de piață în cadrul nișei de muzică, devenind postul de muzică preferat din cadrul categoriei de public 15-34 ani Urban.

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show3 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special8 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending