Connect with us

Televiziune

ZU TV îşi premiază telespectatorii cu o aventură în Turcia – Cappadocia, pentru nouă persoane

Astăzi, 3 aprilie, ZU TV aniversează 9 ani de existenţă pe piaţa media din România.

Published

on

Foto Credit: Antena 1

De ziua acesteia, staţia TV lansează un concurs cu un premiu cu totul special – o vacanţă de vis în Turcia, Cappadocia pentru întreaga gaşcă de prieteni.

Astfel, câştigătorul concursului va putea să îşi facă propria gaşcă de 9 persoane şi să se bucure împreună de o experienţă de neuitat: safari, zbor cu balonul cu aer cald în Cappadocia şi intrări gratuite la cele mai importante obiective turistice din zonă. Miza este de neratat, valoarea premiului depăşind 12.000 de Euro. 

Tot ceea ce trebuie să facă telespectatorii pentru a se înscrie în concurs este să scaneze codul QR afişat zilnic pe TV, în perioada 3 aprilie – 30 aprilie 2023, fiind astfel redirecţionaţi direct către formularul de înscriere în concurs. Mai multe detalii despre regulament pot fi găsite pe site-ul postului, https://zutv.ro/concursuri/9-ani-de-zu-tv

Anul trecut, ZU TV a înregistrat o creştere a cotei de piață cu 29% faţă de anul anterior, ocupând astfel poziţia de lider în cadrul nișei de muzică şi devenind postul de muzică preferat al publicului 15 – 34 ani Urban. În 2022 a atins peste 10 milioane de telespectatori unici la nivelul întregii ţări. 

Advertisement

Începutul de an 2023 aduce pentru ZU TV o vizionare mai mare la nivelul sloturilor daytime, access și prime time, comparativ cu aceeași perioadă din 2022. Telespectatorii ZU TV (care au participat la concursul ce a marcat aniversarea a 8 ani) consideră postul TV ca fiind „cel mai tare”, că difuzează „muzică bună”, transmiţându-le să continue „tot aşa”. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending