ZU TV lansează a treia ediţie a campaniei LOVE FESTIVAL - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Cu două ediţii care au adunat 173 de câştigători, peste 24.000 de înscrieri și premii de peste 10.000 de euro, anul acesta ZU TV îşi invită publicul să intre din nou în joc şi să câştige la dublu, în luna iubirii, un nou val de premii de peste 5.000 de euro. 

Începând din 1 februarie, cei ce doresc să se înscrie în LOVE FESTIVAL trebuie să urmărească programele ZU TV și să scaneze QR Code-ul ce se va afişa periodic pe ecran. Odată scanat acest cod, telespectatorii vor fi direcţionaţi automat către formularul de înscriere în concurs. Fiecare cod scanat şi formular completat vor reprezenta o altă înscriere în concurs şi o nouă şansă de a câştiga un premiu.

Zilnic poate fi câștigat un voucher dublu de 800 de lei, iar la finalul campaniei cel mai inimos premiu – un voucher dublu de 3000 de lei. Mai multe informaţii, dar şi regulamentul campaniei care se desfăşoară în perioada 1 – 28 februarie pot fi consultate aici:

https://zutv.ro/concursuri/love-festival-by-zu-tv

Încă de când s-a lansat, ZU TV a adus o nouă dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360. Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiştilor tineri şi a muzicii bune, reuşind să strângă un număr record de public la evenimentele sale şi milioane de fani pe platformele sociale.

Advertisement

În 2022, ZU TV a devenit postul de muzică preferat din cadrul nișei de muzică al publicului 15 – 34 ani Urban. Tot anul trecut, ZU TV a fost urmărit de peste 9.000.000 de români, 4.500.000 telespectatori în Urban și 800.000 fani din grupul de vârstă 15 – 34 ani.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending