Connect with us

Evenimente

ZU TV lansează campania LOVE FESTIVAL!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

În luna dedicată iubirii, ZU TV lansează campania LOVE FESTIVAL şi îşi invită telespectatorii la un concurs inedit. Spre deosebire de alte concursuri clasice, cei care doresc să se înscrie la LOVE FESTIVAL trebuie să “vâneze” un QR Code ce se va afişa periodic pe ecran, de-a lungul zilei.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Odată afişat acest cod, telespectatorii trebuie doar să îl scaneze cu telefonul mobil şi vor fi direcţionaţi automat către formularul de concurs. Fiecare cod scanat le oferă participanţilor o nouă şansă în concurs. Perioada de desfăşurare a campaniei, premiile oferite, dar şi întregul regulament pot fi consultate aici: http://love-festival.zutv.ro/castigatori.

Încã de la debut, ZU TV a adus o nouã dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experienţă completă pe o platformă multimedia 360. Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiştilor tineri şi al muzicii bune, reuşind să strângă un număr record de public la evenimentele sale şi milioane de fani pe platformele sociale.

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending