Connect with us

AUDIENȚE TV

ZU TV, lider absolut de audienţã pe nişa canalelor de muzicã sâmbãta cu Forza ZU

Avatar

Published

on

Sâmbãtã, 25 mai, ZU TV s-a impus ca lider absolut de audienţã pe nişa canalelor de muzicã în intervalul de difuzare Forza ZU (18:47 – 23:52) şi a ocupat cea de-a cincea poziţie în clasamentul general de audienţã, pe publicul comercial, cu vârstã cuprinsă între 18 și 49 de ani.  

            Astfel, ZU TV a condus sâmbãtã topul audienţelor pe nişa canalelor de muzicã, înregistrând la nivelul publicului cu vârsta cuprinsã între 15 şi 34 de ani un rating mediu de 1% şi 4.8% cotã de piaţã în intervalul de difuzare Forza ZU. Poziţia secundã a fost ocupatã de la mare distanţã de Kiss TV, cu 0.3% rating şi 1.5% cotã de piaţã, în vreme ce locul al treilea a fost adjudecat de U TV cu 0.1% rating şi 0.3% cotã de piaţã. În minutul de aur, 21:27, peste 201.000 de români la nivel national urmãreau Forza ZU pe ZU TV.

Postul ZU TV a obţinut cifre remarcabile şi în clasamentul general al audienţelor, pe publicul comercial cu vârsta cuprinsã între 18 şi 49 de ani, ocupând cea de-a cincea poziţie cu 1.2% rating şi 4.5% cota de piaţã. Clasamentul s-a pãstrat şi pe publicul cu vârste cuprinse între 15 şi 34 de ani, la nivelul cãruia ZU TV a obţinut 1% rating şi 4.8% cota de piaţã.

Peste 100 de hituri au rãsunat sâmbãtã la cea mai mare sărbătoare a muzicii românești. Peste 60.000 de români au trăit live fenomentul Forza ZU de pe stadionul Dunarea din Galați, pe toata durata de desfasurare evenimentul înregistrând un flux total de peste 90.000 de oameni.30 de artiști dintre care amintim Delia, Andra, Carla’s Dreams, Irina Rimeş, Antonia, Smiley, Elena Gheorghe, Lidia Buble, Dorian sau The Motans au adus pe scena de la Galați piese care se aud zilnic pe radio ZU.

„Am murit şi am înviat. Forza ZU a umplut un stadion, forța naturii l-a golit printr-o furtună îngrozitoare. Și FORZA ZU l-a umplut din nou. Ne-ați lăsat fără cuvinte. Furtuna e un fenomen natural. FORZA ZU, am aflat azi, e un fenomen supranatural. Vă mulțumim. Sunteți toți în inima noastră!”, au fost cuvintele celor doi prezentatori, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan care comprimă exact ceea ce s-a întâmplat la Forza ZU 2019.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 15-34 Urban, 18-49 urban, all urban si National
Perioada 25 mai 2019

 

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending