Connect with us

Emisiuni

ZVON: Mirela Vaida, în discuţii cu trustul PRO pentru o nouă emisiune. Iată ce a spus vedeta despre informaţiile apărute în presă!

Published

on

Circulă zvonuri că Mirela Vaida este cooptata în echipa noului show matrimonial care va fi difuzat din vara la Acasă TV. După cum am scris, aici, nouă emisiune se va numi “Jumătatea mea” şi iniţial s-a zvonit că reality show-ul va fi prezentat de vedetă PRO TV Amalia Enache, care a mai cochetat cu divertismentul în 2016, când a prezentat emisiunea “Clipa de Fericire”.
Cum Mirela Vaida este acum cea mai prezenta vedetă pe post la Antena 1, ea având două emisiuni zilnice 2k1 şi Acces Direct este puţin probabil să plece la concurenţă.

 

Surse apropiate RADAR DE MEDIA au declarat că Mirela Vaida nu a avut nicio discuţie cu PRO şi că nici nu are de gând să plece de la Antena 1. Mai mult decât atât sursă a precizat că Vaida nu ştie nimic despre noua producţie Sinevizyon, casă care a realizat show-ul Mireasa pentru fiul meu.

 

Fanii Mireasa pentru Fiul meu vor avea o nouă emisiune din vara care va fi difuzată la postul ACASĂ. Iată cine va prezenta emisiunea şi când va începe!

 

Wowbiz.RO a venit cu informaţia, conform căreia, Vaida este în discuţii cu trustul PRO.

“In urma cu putin timp, casa de productie care producea o emisiune amoroasa la postul din Baneasa a mutat formatul matrimonial la trustul condus pana nu demult de Adrian Sarbu. Dupa ce s-a batut palma in privinta orelor difuzare si a altor detalii tehnice, producatorii au inceput sa caute si prezentatori. Prima pe lista este Mirela Boureanu, cea care ani de zile a fost la carma show-ului, si a facut audiente uriase. Din pacate, ea are un contract ferm in acest moment si nu se stie daca va renunta la postul care a consacrat-o, asa ca, nu este inca nimic hotarat. O alta varianta este si Paula Chirila, cea de a doua moderatoare, pe care publicul a placut-o foarte mult”, au dezvaluit persoane implicate in proiect, pentru wowbiz.ro

 

Foto Credit: ANTENA 1

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending