ZVON: RCS&RDS ar fi cumpărat în acestă dimineaţă postul de televiziune PRO TV

10
4723

În această dimineaţă compania RCS&RDS ar fi cumpărat postul de televiziune PRO TV, care potrivit informaţiilor vehiculate prin presă ar fi de vânzare de câteva luni bune!

Chiar dacă această informaţie în prima fază pare greu de crezut, însă zvonuri au circulat încă de săptămâna trecută când s-a vorbit despre un post de televiziune generalist pe care gigantul RCS&RDS vrea să-l construiască de la zero, se arată într-un articol publicat de Reporter Virtual.

Potrivit unor surse neoficiale, RADAR DE MEDIA a aflat în această dimineaţa că ar fi avut loc o posibilă tranzacție între compania americană CME (Central European Media Enterprises) şi RCS & RDS.

Posturile de televiziune PRO TV, ACASĂ, PRO CINEMA, SPORT.RO, MTV şi ACASĂ GOLD, deţinute în România de către CME ar fi fost vândute companiei RCS&RDS.

La sfârşitul anului CME a vândut în taină către RCS&RDS posturile de radio deţinute de companie, fiind vorba de PRO FM, INFO PRO, MUSIC FM şi DANCE FM. Primele informaţii care au apărut în presă despre tranzacţionarea posturilor de radio ale CME nu au fost negate de niciuna din părţi, asta ne dă şi mai mult de gândit că acesta tranzacţie este validă!

PE ACELASI SUBIECT:

Cătălin Tolontan: RDS&RCS, negocieri pentru achiziţionarea postului Acasă TV de la CME

 

Comentarii