Primii la trafic de persoane, primii la trafic de minori. Oameni de vanzare, o campanie de Rares Nastase, duminica, la Romania, te iubesc! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Rareș Năstase ne arată amploarea pe care a luat-o traficul de carne vie în afara granițelor României, în care personaje principale sunt românii. Țara noastră este pe primul loc în topul traficului de persoane, iar 7 din 10 tinere ajung să fie exploatate în toată Europa de către rețele transfrontaliere bine organizate, care provin tot din țara noastră.

În aparență, fetele își vând trupul din dorința lor, însă în realitate sunt exploatate și terorizate de liderii rețelelor. ”Românii trebuie să știe că ignorarea acestui fenomen duce la amploarea lui. Tinerele aflate acum în postura să facă unele alegeri trebuie să înțeleagă cum stau lucrurile, cele care sunt acum în pragul de a fi ademenite cu diverse tertipuri trebuie să știe la ce riscuri se expun. Cele deja exploatate trebuie să afle că pot cere ajutor și că există scăpare din acel infern. Dar cei care trebuie să înțeleagă cu adevărat fenomenul sunt părinții lor, care fie sunt prea ocupați, fie sunt plecați prin alte țări și, din păcate, se îndepărtează de fiicele lor. Și mai trebuie să înțeleagă și autoritățile că sistemul de combatere și diminuare a traficului de persoane se desfășoară anevoios la noi”, a spus Rareș Năstase despre ediția România, te iubesc! din această săptămână.

Ediția ”Africa, pământ românesc”, lider de audiență!

Săptămâna trecută, la România, te iubesc!, Cosmin Savu ne-a făcut cunoștință cu românii care fac afaceri controversate în Africa. Ediția de duminica trecută a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat 3.8 puncte de rating și 18.6% share, în rândul publicului comercial format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.3 puncte de rating și 11% share.

Edițiile România, te iubesc! sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending