Connect with us

Emisiuni

Apropo TV cu Andi Moisescu, în grila PRO TV, în ziua de sâmbătă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

 

Sâmbăta aceasta, de la ora 13:30, Apropo TV vine cu o nouă ediție cu invitați de marcă și comentarii savuroase. Emisiunea va începe cu principalele cinci subiecte ale săptămânii prezentate de Andi Moisescu. Săptămâna aceasta, Razvan Exarhu, Stela Popescu, FOA și Dan Silviu Boerescu vor dezbate miturile României culinare și vor face referire la borș, ciorbele cu borș, papanași și colivă.

Sâmbătă, invitați în platoul emisiunii vor fi patru dintre actorii serialului de comedie Las Fierbinți, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Văncică și Costi Diță. Ei se pregătesc intens pentru cel mai mare spectacol de stand-up comedy al anului, care va avea loc pe 17 și 18 decembrie la Sala Palatului. După succesul de anul trecut, cei patru și-au propus să repete experiența și să-i înveselească pe români preț de câteva ore cu glume noi, pregătite pentru acest eveniment.

În cadrul rubricii Ad Smile, reprezentanți ai agenției The Geeks și Sorin Trâncă vor comenta împreună cu Andi Moisescu spoturile unui cunoscut site de cumpărături online.

Emisiunea va continua cu nelipsitele rubrici 101 cărți, 101 film și Next Gen.

Buna dispoziție va fi asigurată sâmbătă după amiaza, de la 13:30, de Andi Moisescu și invitații săi.

ANDI MOISESCU  PRO TV

ANDI MOISESCU
PRO TV

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending