Connect with us
Reclame

În bătălia de la Ferma vedetelor își fac intrarea încă trei concurenți care aspiră la titlul de Fermierul anului! Extrem de determinați și pregătiți de provocările fermei, Saveta Bogdan, Anda Ghiță și Mircea N. Stoian sunt gata să ducă tradițiile românești la malul Mării Mediterane, în însoritul Cipru, alături de Ami, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria și Marcel Toader.

Cu 31 de albume, Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Mare iubitoare de animale, Saveta mărturisește că are experiența necesară pentru a deveni Fermierul anului: „Am trăit la țară și știu tot ce presupune viața în acest mediu. O să fac tot ce pot să îmi sprijin colegii și să le împărtășesc din experiența mea.”.

Saveta Bogdan - FERMA VEDETELOR PRO TV

Saveta Bogdan – FERMA VEDETELOR PRO TV

Anda Ghiță este soacra unuia dintre cei mai cunoscuți luptători de K1 din România, „Pitbull” Atodiresei. Cunoscută publicului drept un antreprenor ambițios, Anda este o fire extrem de determinată. Pasionată de fitness și de călătoriile exotice, ea se descrie drept o persoană puternică, cu o atitudine care impune respect. „Aș putea fi Fermierul anului pentru că am suficiente calități și mă simt capabilă în orice domeniu”.

Anda Ghita - FERMA VEDETELOR PRO TV

Anda Ghita – FERMA VEDETELOR PRO TV

Mircea N. Stoian este un jurnalist care a lucrat pentru unele dintre cele mai importante gazete de știri din România. Un bun organizator, un fin observator, mereu săritor când îi este solicitat ajutorul, Mircea îndrăgește competițiile și provocările, fiind extrem de deranjat de trișori. „Consider că am experiența de viață, pregătirea și motivația psihică necesară. Totul dublat de o tenacitate ieșită din comun!”.

Mircea N. Stoian - FERMA VEDETELOR PRO TV

Mircea N. Stoian – FERMA VEDETELOR PRO TV

În acest sezon, concurenții vor ajunge la o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii. Cei 12 vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu cu totul nou. O nouă cultură, o nouă fermă, noi concurenți și noi provocări, altă țară, altă distracție, peisaje superbe și multă muncă, o bătălie strânsă, alianțe, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, în curând, la Ferma vedetelor, numai la PRO TV!

Nea Rata FERMA VEDETELOR

Nea Rata
FERMA VEDETELOR

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending