Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Giurgea și Bratu testează supercar-uri în noul sezon SUPERSPEED

Published

on

Reclame

În primul episod, Giurgea conduce un Can-Am Spyder, o jucărie pe trei roți. Aventura începe în București și se termină pe Grossglockner High Alpine Road (Austria), o șosea care face inclusiv Transfăgărașanul să pară un drum obișnuit.

Cum a reușit să parcurgă cei 3.000 de kilometri cu un asemenea vehicul, dar și prin ce peripeții a trecut pentru a duce la bun sfârșit această cursă, aflam sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 10.30, imediat după I Like IT.

 

Bratu începe toamna cu un prim test auto, în Spania, la volanul noului Ford Fiesta. Plusurile și minusurile mașinii, dar și dacă va rămâne în topul preferințelor românilor, vom descoperi sâmbătă dimineața. Tot atunci, cei doi vor prezenta cel mai mic hibrid Toyota disponibil pe piața autohtonă, dar și cel mai mic SUV Opel din istoria mărcii, Crossland X.

 

Costin Giurgea și Tudor Bratu revin cu un nou sezon SuperSPEED, sâmbătă, 16 septembrie, de la 10:30. Cei doi aduc și în această toamnă cele mai noi informații din lumea automobilelor, aventuri, supercaruri și teste comparative cu mașini accesibile.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending