Connect with us

Seriale

Serialul AI NOŞTRI, PRO TV: O femeie încearcă să destabilizeze familia Ciorbă!

Published

on

Reclame

După ce s-au lansat în afaceri, personajele serialul Ai noștri continuă seria de situații conflictuale gestionate cu mult umor într-un nou episod joi seara, de la 21:30, la PRO TV. În sânul celor două familii, Ghica și Ciorbă, își face apariția un nou personaj care va tulbura apele neamului unit.

 

Restaurantul recent deschis de cele două familii trece deja prin modificări, asta după ce s-a aflat faptul că bucătarul angajat inițial este un alcoolic recidivist. Irina se mobilizează și aduce un nou chef: o tânără blondă, fostă concurentă la Masterchef. Apariția domnișoarei Loli nu va trece neobservată, iar cel care este la un pas să guste din ingredientele picante ale tinerei este chiar Sandu. Speriat de avansurile ei insistente, domnul Ciorbă ajunge la concluzia că aceasta are un plan ascuns prin care încearcă să-i destabilizeze familia, cu toate că farmecul ei îl face să fiarbă la foc mic. Cum va reacționa soția acestuia când va afla ce fac cei doi pe ascuns, vom afla în seara aceasta, imediat după Las Fierbinți.

 

În episodul de săptămâna aceasta, Sandu se relaxează la pescuit și descoperă că peștele capturat are puteri nebănuite și poate vorbi. Obosit și cu o mulțime de probleme pe cap, stâlpul familiei Ciorbă află de la animalul fermecat ce ar trebui să facă în cazul domnișoarei bucătar.

 

Fii unul de-ai noștri!

Casa familiei Ciorbă e pregatită de oaspeți. Un telespectator poate avea parte de o experiență unică: o invitație acasă la Ai noștri. Concursul Fii unul de-ai noștri! continuă până pe 24 septembrie, iar cei care-și doresc să ia cina alături de celebrele personaje din serial, să vadă casa și restaurantul familiei Ciorbă, trebuie să povestească un moment amuzat prin care au trecut cu ai lor. Toate informațiile și regulamentul sunt disponibile pe site.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending