Connect with us

UTILE

Celulele stem ajută la progresul medicinei

Published

on

Reclame

            De-a lungul anilor, domeniul medical s-a bucurat in mod constant de noi reusite in ceea ce priveste diagnosticarea, tratarea si preventia multor boli considerate pana nu demult a fi o sentinta definitiva. In ceea ce priveste aportul tehnologiei la aceste demersuri, combinatia ideala dintre indemanarea doctorilor si implementarea celor mai moderne tehnici, a dat nastere unor programe ce ofera o noua speranta de viata anual miilor de bolnavi. Din aceasta categorie, una dintre cele mai des utilizate proceduri este recoltarea de celule stem.

 

Astfel, fie ca vorbim de prelevarea din cordonul ombilical sau din sangele periferic, proprietatile miraculoase ale acestor elemente pot garanta o sansa in plus la viata, odata transplantate. Mai mult decat atat, prin intermediul celor mai performante facilitati de acest gen, accesul la propriile celule recoltate la momentul nasterii este garantat timp de zeci de ani, asigurandu-va astfel accesul la un tratament personalizat, care poate face diferenta in calitatea vietii dumnevoastra.

 

Care este rolul celulelor stem in corp ?

Asa cum este firesc, odata cu dezvoltarea oricarui organism, fiecare celula devine specializata in efectuarea unei singure sarcini, in acest fel fiind asigurat un procentaj optim de eficienta la nivelul fiecarui sistem de organe. In consecinta, atata timp cat nu exista dezechilibre care sa rezulte din imposibilitatea celulelor de a-si exercita functia, necesitatea unui transplant de orice tip ar fi nula.

Totusi, luand in considerare numarul in continua crestere de cazuri de boli din sfera hematologica, interesul in procedurile ce pot ajunge ulterior sa serveasca drept tratament se manifesta tot mai des, indeosebi in randul tinerilor parinti ce opteaza pentru recoltarea la momentul nasterii. In acest context, accesul la informatie este cu atat mai important cu cat prelevarea de sange din cordonul ombilical reprezinta o oportunitate unica, de a stoca celule cu un mare potential de a se diferentia ulterior in orice alt tip de celula.

 

Despre necesitatea informarii in sarcina

In ceea ce priveste cumulul de functii pe care celulele stem le pot indeplini, clasificarea este data exclusiv de momentul prelevarii. Datorita faptului ca materialul recoltat odata cu nasterea este net superior celulelor recoltate din sangele periferic la o varsta mai inaintata, este necesar ca orice cuplu care asteapta un copil sa poata lua la cunostinta aceste informatii.

In consecinta, pentru a beneficia de o discutie aprofundata cu personal medical calificat, toti viitorii parinti trebuie sa aiba mai inainte acces la informatii veridice si pertinente, pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza. Ulterior, luand in considerare nenumaratele avantaje pentru procesul de recuperare in zeci de boli, optiunea de a putea beneficia in viitor de un autotransplant poate fi stimulentul care sa incline balanta catre parteneriatul cu o unitate specializata in stocarea celulelor stem.

 

Alegeti un mediu profesionist, cu rezultate garantate in domeniu

Fiind considerata o deschizatoare de drumuri in domeniul medicinei regenerative autohtone, Stem Sure este banca de celule stem cu o prezenta constanta, alaturi de care mii de parinti au ales sa porneasca intr-un parteneriat bazat pe cel mai inalt nivel de profesionalism. Luand in considerare faptul ca cercetarea si utilizarea lor a dat nastere de-a lungul anilor la realizarea unor scheme de tratament eficiente pentru mai mult de 80 de boli grave, avantajele acestei proceduri vorbesc de la sine.

Incepand cu faptul ca recoltarea in sine nu produce nici un fel de traume, nici bebelusului, dar nici mamei, si concluzionand cu faptul ca viabilitatea unei astfel de probe se intinde pe zeci de ani, aceasta optiune poate face cu siguranta diferenta in eventualitatea unui diagnostic problematic. Astfel, daca si dumnevoastra doriti sa apelati la toate mijloacele disponibile pentru a va asigura de integritatea sanatatii membrilor familiei, nu ezitati sa accesati site-ul Stem Sure, banca de celule stem cea mai cunoscuta din Romania.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending