Connect with us
Reclame

 

Miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, Antena 1 va difuza cea de-a doua ediție specială a show-ului „În puii mei”. Pentru această ediție, Mihai Bendeac a pregătit un moment special, cum nu a mai fost până acum: îl va interpreta pe celebrul Amza Pellea.

Pentru că în urmă cu doar câteva zile s-au împlinit 32 de ani de la dispariția unuia dintre cei mai iubiți actori români, scheciul prezentat miercuri seara este un omagiu adus unei legende a cinematografiei românești. ” Este ireal cât de iubit este Amza… IREAL. Pe 12 Decembrie s-au împlinit 32 de ani de când EL nu mai este fizic, alături de români. Culmea e că 32 este vârsta mea.

Acesta e omagiul nostru. Am muncit mult la acest rol. Mai ales că abordarea a fost într-o altă cheie:  Amza la o vârstă mai înaintată, in zilele noastre. Sper să nu-i dezamăgesc pe români. Ne-am dat toată silința”, a declarat Mihai Bendeac.

Pentru a avea o voce răguşită, la fel ca cea a regretatului Amza, Bendeac a recurs la un procedeu destul de dur: în două minute a alternat băuturi foarte fierbinţi cu unele foarte reci. Într-un timp extrem de scurt, a reuşit ceea ce în mod firect se întâmplă în decurs de două-trei zile.

Acesta este însa unul din sacrificiile pe care a trebuit să le faca pentru a da veridicitate personajului. Cum va fi această transformare şi ce alte personaje urmează să interpreze, telespectatorii vor descoperi miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30.

Până la final 2015 va mai aduce încă două ediții În puii mei care vor fi difuzate pe 23, respective 28 decembrie, la Antena 1.

IN PUII MEI Mihai Bendeac ANTENA 1

IN PUII MEI
Mihai Bendeac ANTENA 1

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending