Connect with us

Life Style

Vino la Veloteca si profita din plin de venirea verii cu voucherele pentru biciclete!

Published

on

Reclame

Fiind asociate oriunde in lume unui stil de viata constient si sanatos, bicicletele aduc o serie de avantaje de necontestat. Pedalatul ajuta la combaterea sedentarismului, fiind in acelasi timp un mod extrem de avantajos de a ne deplasa pe distante scurte in mediul urban. De aceea se bucura de multi sustinatori si pe teritoriul tarii noastre, numarul acestora fiind in continua crestere.

Vara aceasta este momentul perfect sa-ti achizitionezi o bicicleta. Daca nu datorita vremii frumoase si pistelor de biciclete pe care te poti plimba linistit, , atunci din motive economice precum preturile tot mai mari la carburanti sau reducerile speciale din magazinele de biciclete.

Daca nu ai aflat inca, primaria acorda tuturor celor care doresc sa-si achizitioneze o bicicleta un voucher de 500 de lei prin intermediul programului „Biciclisti in Bucuresti”. De aceea, vei fi incantat sa afli ca magazinul de biciclete si accesorii Veloteca este unul din putinele magazine selectate sa participe la programul Primariei Municipiului Bucuresti.

Poti folosi voucherul in valoare de 500 de Lei pentru a achizitiona produse din urmatoarele categorii: biciclete, biciclete electrice, dispozitive de tip Segway si trotinete electrice. In cazul in care produsul achizitionat are o valoare mai mica de 500 de Lei, vei putea folosi restul pentru a-ti achizitiona accesorii precum sonerii, ciclocomputere, bidoane pentru apa etc.

Vestile bune nu se opresc aici! Pentru orice bicicleta achizitionata cu un voucher de la Primaria Municipiului Bucuresti, Veloteca iti ofera inca un voucher cadou pentru accesorii, proportional cu valoarea bicicletei! Astfel, ai de doua ori parte de reducere!! Spre exemplu, la achizitionarea unei biciclete de munte Cannondale Trail 4 29” primesti cadou din partea Veloteca un voucher de 300 de lei, ca sa ajungi in total la o valoare cumulata a reducerilor de 800 de Lei!

Mai trebuie sa stii ca valabilitatea voucherelor de la Primaria Municipiului Bucuresti este de pana la 31.07.2018, urmand ca dupa aceasta data sau nu se mai achizitoneze produse in baza acestor vouchere. Mai mult, varsta celui care beneficiaza de vouchere trebuie sa fie de peste 18 ani, iar acesta nu va putea cumula mai multe vouchere.

Nu stii inca ce bicicleta sa alegi? Intra pe site-ul Veloteca si bucura-te de o gama cu adevarat impresionanta de biciclete de calitate, trotinete, accesorii, echipamente si multe altele! Pe site poti afla care dintre produse beneficiaza de vouchere Veloteca, iar daca vii direct la magazinul din Sos. Iancului 100, sector 2 Bucuresti, consultantii de acolo iti vor sta cu drag la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri. Aici poti beneficia de sfaturile specialistilor, incerca noi echipamente sau pur si simplu te poti bucura de compania celor cu care imparti aceasta pasiune.

Bucura-te la superlativ de vara aceasta si incepe o noua viata! Profita de aceasta sansa unica de a cumula 2 vouchere si intra si tu in lumea pedalatului!

Vouchere biciclete Veloteca

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Emisiuni22 de ore ago

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Monden22 de ore ago

Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”

Reality Show2 zile ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

AUDIENȚE TV2 zile ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

Podcast2 zile ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

Reality Show3 zile ago

Ultimii șapte concurenți încep o nouă săptămână, la Survivor All Stars: ”cât mai rămâne din competiție, trebuie să-mi arăt puterea”

Filme3 zile ago

31 de zile de vară: DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună

ENTERTAINMENT4 zile ago

Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars

Eurovision5 zile ago

VIDEO Vezi aici finală EUROVISION SONG CONTEST, Malmo 2024

Eurovision5 zile ago

VIDEO Eurovision 2024 a fost câştigat de Elveţia / Supervizorul competiţiei a fost huiduit iar juriul din Israel contestat

Emisiuni5 zile ago

Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending