HomeMAGAZINIn decembrie se vor inaugura patru tronsoane de autostrada!

In decembrie se vor inaugura patru tronsoane de autostrada!

In luna decembrie vor fi inaugurate  patru tronsoane de autostrada, pe traseele Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, a anuntat la Sibiu ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova.

„Dupa ce am inaugurat, in iunie, Deva-Orastie, vom inaugura patru tronsoane de autostrada in luna decembrie si ma refer la Lugoj-Deva – lotul 1, la Orastie-Sibiu , loturile 1, 2 si 4. Pe teritoriul judetului Sibiu este Orastie-Sibiu – lotul 4, urmand ca, in anul 2014, sa inauguram Nadlac-Arad, lotul 1 si 2, si Orastie-Sibiu lotul 3”, a declarat Dan Sova, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, scrie Mediafax.

Potrivit acestuia, in 2015 vor fi inaugurate tronsoanele de autostrada „abia licitate”.

„Ma refer Timisoara-Lugoj – lotul 2 si Lugoj-Deva – loturile 2, 3 si 4. Deci asta in 2015. Cu inaugurarea ultimelor patru loturi pe care le-am mentionat, vom avea coridor continuu de la Nadlac la Sibiu. De asemenea, la anul deja vom avea, dupa ce inauguram Orastie-Sibiu – lotul 3, vom avea coridor continuu de la Deva la Sibiu, ceea ce va fi deja o realizare foarte importanta”, a afirmat Sova.

El a spus ca „Sibiul, din punctul de vedere al constructiilor de autostrazi, incepe sa devina un punct de atractie”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns