HomeALL MEDIARadioIon Tiriac, la Smart FM: “Eu nu ma pot bucura de spectacolul tenisului, ca orice spectator, am zis de la 3-1 ca Simona Halep va pierde meciul”

Ion Tiriac, la Smart FM: “Eu nu ma pot bucura de spectacolul tenisului, ca orice spectator, am zis de la 3-1 ca Simona Halep va pierde meciul”

Invitat la matinalul Smart FM, realizat de Marius Tuca si Marius Manole, Ion Tiriac a explicat de ce a spus ca, la scorul de 3-1, Simona Halep a pierdut meciul.

 

Simona Halep… Are și mult ghinion fata asta, să-ți scrântești piciorul înainte de Roland Garros, eu am zis, după accidentare, că stă cel puțin doi ani de zile. Ce faci, joci șau nu Roland Garros? A jucat decent, dar nu de numărul unu mondial. A făcut o minune în sferturi, când a revenit în setul trei. Apoi a urmat semifinala, apoi finala, un meci-mitralieră, de genul celui cu Serena Williams.

 

Simona Halep a făcut cadou finala de la Roland Garros. Cealaltă finală a pierdut-o, ca să nu zic că i-a fost furată. Anul ăsta a jucat modest, adversarei, ori îi intra tot, ori dădea cu bâta, tipic unei fete care nici nu s-a visat în finală.

Halep e româncă, și ca orice latin, e foarte emotivă. Ea nu a pierdut, ci nu a câștigat. Ea este un megastar cu care românul s-a identificat: nu din rautate au existat comentarii negative, ci mai degraba din frustrare. Sportivul trebuie sa se astepte si la asa ceva.

 

Eu sunt în tenis de 60 de ani acolo, în tenis. Nu mă pot bucura de spectacol, ca orice spectator. Eu mă uit la jocul de picioare, la lovituri, pot să zic de 8 ori din 10 când va fi dublă greșeală. Da, am zis de la 3-1 că va pierde meciul, pentru că exista niste semne, atunci când ai minge de break trebuie să faci adversarul să conștientizeze că poate pierde acea minge. Și ai 20 de secunde permise de regulament, și trebuie să profiți de ele pentru a face adversarul să conștientizeze acest lucru”, a precizat Ion Tiriac, la Smart FM (107,3 FM).

 

Foto Credit: SMART FM

TRANSMISIUNE IN DIRECT – RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns