Connect with us

Seriale

DIVA – interviu Claire Forlani și Kris Holden-Ried – Premisa unui dezastru

Published

on

Reclame

Kendra Malley (Archie Panjabi), un investigator genial, este desemnată de către mentorul său, Howard Lawson (Christopher Plummer), să conducă ancheta în cazul dispariției zborului 716. Premisa unui dezastru (Departure), o mini-serie de 6 episoade ce urmărește dispariția șocantă a zborului 716, un avion de pasageri care a dispărut undeva deasupra Oceanului Atlantic. Episoadele vor rula timp de 3 săptămâni, două în fiecare duminică, începând din 25 august, de la 20:00.

Kris Holden-Ried (Vikings, The Tudors) îl interpretează pe Dominic Hayes, fost angajat MI5, în prezent agent TSIB, este persoana care investighează alături de Kendra Malley (Archie Panjabi).

Interviu cu Kris Holden-Ried (Dominic Hayes)

Întrebare: Spune-ne ceva despre personajul tău, Dominic Hayes!
Kris Holden-Ried: Dom, sau Dominic, a lucrat o perioadă pentru MI5, iar acum a fost transferat către TSIB (Technical Services Information Bureau). Este un tată singur și are o relație deficitară cu fiul său. Așa intră în poveste personajul meu.

Întrebare: Este un alt obsedat de muncă printre alți obsedați de muncă? Pare că toți au ales profesia în detrimentrul familiei.
Kris Holden-Ried: Da, TSIB este o unitate specială, mai ales în astfel de situații și toți părem obsedați de muncă. Doar părem!

Întrebare: Se simte depășit de situație, înconjurat de toți acei experți și analiști?
Kris Holden-Ried: Probabil la început pentru că este nou în domeniu. Inițial a fost adus ca șef al investigației, dar Christopher Plummer (Howard Lawson) aduce personajul lui Archie (Kendra Malley) în locul lui. Cred că inițial există resentimente, dar personajul evoluează și colaborează foarte frumos cu noua șefă. Va învăța foarte multe de la ea pentru viitorul lui profesional.

Întrebare: Cum a fost atmosfera în timpul filmărilor?
Kris Holden-Ried: Acest proiect este unul magic, genul de proiect rar, foarte complex și dens, cu o distribuție fenomenală, scenariști și producători minunați. A fost minunat să vad oameni care se cunoșteau și veneau pe platou și lucrau într-un ritm infernal, foarte rapid și foarte creativ. Și a mai este și privilegiul de a lucra alături de Christopher Plummer. A fost, deasemenea fantastic să lucrez zinic cu Archie Panjabi. În concluzie atmosfera a fost energică și toți am fost fericiți că am lucrat împreună și am făcut parte din această producție rară.

Întrebare: Este personajul tău în conflict cu personajul lui Christopher Plummer (Howard Lawson)?
Kris Holden-Ried: Nu există la început, dar spre sfârșit apare. Nu vă pot spune totul, cert este că toți au motive ascunse, iar motivele lui sunt diferite de ale noastre. A fost minunat să lucrez cu el. Aș vrea să fiu ca el la 88 de ani, motivat și energic. Eu o sa muncesc până o să mor.

Întrebare: Care este părerea lui Dom despre evenimente, care este teoria lui? Are o părere sau investighează toate premisele?
Kris Holden-Ried: Teoriile sunt extrem de complexe și evoluează pe măsură ce apar noi probe. Are o abordare mai rigidă care crează tensiuni cu personajul lui Archie (Kendra Malley) care tinde să fie mai analitic. Ei încep cu “Nu vrei să presupunem ce e mai rău? Nu este mai sigur așa?”.

Întrebare: Cum a fost colaborarea cu Archie Panjabi?
Kris Holden-Ried: Groaznică, este o femeie groaznică! Glumesc! Când întâlnești o persoană cu care trebuie să creezi o relație pe micul ecran, îți dai seama imediat dacă o să fie ușor sau greu. Ea este o femeie foarte pozitivă, deschisă, blândă și am știut imediat că vom colabora armonios. În scurt timp a devenit foarte distractiv să lucrăm împreună. Și când a intrat în ecuație și Claire Forlani m-am simțit ca în liceu. Ne-am distrat!

Întrebare: Cum te-ai pregătit pentru rol?
Kris Holden-Ried: Am mers cu avionul! Prima dată când am citit scenariul mi s-a părut atât de bun încât nu am știut dacă scnele sunt sau nu adevărate. Apoi m-am informat de pe Google despre dispariția avionului Malaysian Airlines și astfel de tragedii. Am avut deasemenea privilegiul de a zbura alături de vice președintele companiei Air Canada. A fost foarte util să discut cu el și să aflu despre procedurile riguroase și importanța siguranței în timpul zborului, care mi-au calmat anxietatea de zbor. Am realizat că este un mijloc de transport foarte sigur, mai sigur decât mașina. Poate neputința de a acționa în situații de criză este senzația care ne sperie cel mai tare. Problema filmelor este că expun atât de realist astfel de situații, încât îți rămâne întipărit în cap și trebuie să-ți amintești constant că este doar o ficțiune, o poveste. Sper că nu va speria publicul prea tare. Eu, unul, zbor mult mai relaxat după această producție.

Întrebare: Ai spus că ai avut un program încărcat. Ai filmat multe scene pe zi?
Kris Holden-Ried: Da, a fost un program foarte solicitant. A trebuit să ne încadrăm în buget și în ferestrele din programul tuturor, fiind o miniserie… toți erau ocupați. Cred că am avut la dispoziție 11 săptămâni să filmăm 6 episoade. Un program aproape imposibil. În Canada filmam 14 ore pe zi, iar în UK 11 ore pe zi. Ne doream un produs de calitate superioară într-un timp foarte scurt.

Întrebare: Vom vedea și părți din viața personală a personajului tău?
Kris Holden-Ried: Da, puțin. Cred că scopul producției este să expună diverse personaje în mai multe sezoane. Acest sezon a fost concentrat pe personajul Kendra, dar există indicii și despre ceilalți. Sper să lucrăm și la un sezon următor.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Special TV22 de ore ago

EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE de la Ierusalim, Bucureşti, Iaşi şi Constanţa

Emisiuni22 de ore ago

Maria Cârneci, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Special TV2 zile ago

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza

Special TV3 zile ago

În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: „Muntele Athos – Punte între cer şi pământ”, filmată chiar pe Muntele Sfânt

TV Divertisment Show3 zile ago

Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște, la Antena 1

AUDIENȚE TV4 zile ago

Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, învingătoare în ediția de ieri Chefi la cuțite. Show-ul, lider de audiență!

Premieră TV4 zile ago

Un nou serial turcesc de succes, intră în grla Kanal D. Când va avea premiera?

TV Divertisment Show4 zile ago

„Petrecere… cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

AUDIENȚE TV4 zile ago

Întâlnirea dintre CLANUL și GROAPA a fost în topul preferințelor celor de acasă!

Reality Show4 zile ago

Una dintre cele mai puternice săptămâni la Survivor All Stars: ”am declarat război și război o să fie. De acum începe…”

Seriale4 zile ago

Înapoi în GROAPA. Ediția TV. În această vară, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending