Actorul Gheorghe Visu invitat în emisiunea „Rețeaua de idoli” de pe TVR 2 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Actorul Gheorghe Visu invitat în emisiunea „Rețeaua de idoli” de pe TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR

Considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, Gheorghe Visu își spune cu eleganță și modestie povestea la „Rețeaua de idoli”, luni 25 octombrie, ora 21:00 (în reluare vineri, 29 octombrie de la ora 22:00).Admirat în cinematografe și aplaudat în sălile de teatru, cu aerul său misterios și fermecător, Gheorghe Visu este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români. Față în față cu Irina Păcurariu, actorul a vorbit despre rolurile interpretate de-a lungul anilor, dar și despre omul pe care l-a adorat, Ștefan Iordache. „Toți marii actori sau, hai, toți cei buni, au avut o stea a lor. Și eu am avut o stea a mea și nu cred că meritam mai mult”, spune Gheorghe Visu.

Advertisement

La „Rețeaua de idoli” și-a amintit cu nostalgie despre debutul la 14 ani, în serialul de televiziune „Cireşarii“ – unde a fost propus la casting chiar de Constantin Chiriţă, autorul romanului -, despre cariera sa continuată până astazi cu sute de roluri în teatru și film și chiar a rememorat secvențe din viața personală sau mici confesiuni pe care alege de obicei să le păstreze doar pentru cei foarte apropiați.„Idolii mei au fost Ștefan Iordache și Dan Nuțu. Mai ales pe Ștefan Iordache îl urmăream în tot ceea ce făcea. Veneam, ca și el, cu câteva ore înainte de spectacol, intram în haina noului eu, personajul din acea seară și îi imitam fiecare gest. Ștefan, care era foarte superstițios, avea un adevărat ritual înainte de a intra publicul să-și ocupe locurile (…), mergea în mijlocul scenei, astepta să se aprindă luminile și privea sala încă goală. Repeta din text, făcea probe întodeauna ca și cum ar fi pentru prima dată dincolo de cortină, se transpunea aproape în altă lume, una în care publicul și el se lăsau în egală măsură acoperiți de poleiala pe care o simțeau atunci când năvălea magia spectacolului”, a mai spus Gheorghe Visu la „Rețeaua de idoli” în ediția de luni, 25 octombrie, de la ora 21:00.

Advertisement


Extrem de discret, actorul apare rar în lumina reflectoarelor, iar în puținele interviuri pe care le-a acordat de-a lungul timpului preferă să vorbească mai degrabă despre profesie, decât despre sine. „A fost o întâlnire căutată mult, nu îi plac interviurile… răspunde abrupt și nu e dispus să dezvăluie mai nimic din cine este el cu adevărat. Știam că va fi greu să-i câștig încrederea și a fost un pariu să trec dincolo de conveniențe. Sper că l-am câștigat și Rețeaua de idoli ne va arăta un altfel de Gheorghe Visu”, spune Irina Păcurariu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending