vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVAseară oamenii au ales Vocea României! Horia Brenciu: „Am știut clar că...

  Aseară oamenii au ales Vocea României! Horia Brenciu: „Am știut clar că ești omul cu vocea de aur!”

  Vocea României a răsunat aseară în casele telespectatorilor! Concurenții au făcut senzație pe scenă, iar 9 dintre ei și-au găsit loc în echipe și merg mai departe alături de antrenorii care au crezut în vocile lor.

  Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:32, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 9.1 puncte de rating și 30.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, Antena 1, avea doar 4.7 puncte de rating și 15.7% share.

  Aproape 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:10, peste 1.6 milioane de români se uitau la Vocea României.

  Marinică Burcea a fost unul dintre concurenții care i-a impresionat pe toți antrenorii aseară:
  „Vocea ta e senzațională. E prima dată la Vocea României, în sezonul ăsta, îți spun sincer, când îmi vin o mie de piese în cap, potrivite vocii tale. Când te-am văzut am știut clar că ești omul cu vocea de aur”, i-a spus Horia Brenciu. Tânărul a adus-o pe scenă și pe cea mai mare susținătoare pe care o are, bunica lui:

  „Mama, nu mai știu nimic de ea de 11 ani. 10 ani aveam când a fugit. Mamaie e singura care mă susține și-mi dă aripi încontinuu. Dacă ar fi să câștig Vocea României i-aș face toate dorințele lui mamaie, tot ce ar vrea, aș face pentru ea, pentru că mi-a fost și mamă, și bunică”, a spus acesta.
  Alături de el, Alejandro Fernandez, Anastasia Organ, Andreea Cristea, Andreea Oprea, Beti Iordăchescu, Mariana Berechet, Naomi Turlea și Ștefan Guțanu merg mai departe la Vocea României.

  Vinerea viitoare, de la 20:30, Pavel Bartoș va spune, din nou, să fie VOCE! Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

  Roxana Voicu - Reporter Corespondent

  Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

  Roxana Voicu - Reporter Corespondent
  Roxana Voicu - Reporter Corespondenthttps://www.radardemedia.ro
  Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente