Connect with us

Digital

Beatport lanseaza un nou plan de abonare pentru aplicatia BeatportDJ

Published

on

Noul plan permite utilizatorilor să transmită melodii în noul lor software DJ bazat pe browser.

Aplicația, care funcționează și pe iOS, a fost lansată la începutul anului 2021 și este în esență un software DJ complet în browser.

Beatport a lansat un nou plan de abonament care le permite utilizatorilor să acceseze catalogul complet de peste nouă milioane de piese în aplicația de browser BeatportDJ.

BeatportDJ funcționează și cu controlere MIDI, astfel încât să puteți conecta controlerul preferat la orice computer ,fără să descărcați niciun software.

Anterior, era necesar un abonament Beatport LINK pentru a accesa BeatportDJ, dar acest nou plan – care costă 9,99 USD pe lună – vă oferă acces la aplicație, atât în ​​browser, cât și pe iOS, permițându-vă să creați liste de redare cu catalogul Beatport.

Dacă doriți să utilizați LINK în software și hardware în afara aplicației BeatportDJ, pentru a accesa listele de redare pe care le creați în browser, va trebui să faceți upgrade la un abonament LINK sau LINK Pro începând de la 14,99 USD pe lună.

BeatportDJ oferă tot ce vă puteți aștepta de la software-ul DJ, inclusiv două punți, crossfader, EQ cu trei benzi pentru fiecare canal, pad FX și X/Y pentru control, liste de redare, un filtru HP și LP pe canal și multe altele.

Aflati mai multe informatii aici : https://link.beatport.com/beatportplan/

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending