Connect with us

Emisiuni

Cea mai dura cursa de enduro , la “Exclusiv în România”

Avatar

Published

on

Echipa Exclusiv în România ajunge în zona Sibiului sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+

Cea mai dură cursă de enduro extrem din lume are loc la Sibiu, în România. „Red Bull Romaniacs” adună sute de motociclişti din întreaga lume. Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România au fost la faţa locului şi aduc sâmbătă telespectatorilor TVR 1, TVR HD şi celor care urmăresc emisiunea online, pe TVR+, informaţii despre „Romaniaci” şi despre importanţa acestei competiţii internaţionale pentru ţara noastră.

Ediţia Exclusiv în România din 26 octombrie îl surprinde pe Cristian Tabără în zona Sibiului, unde descoperă noi obiective, unicate şi atracţii pentru cei interesaţi să viziteze aceste meleaguri. Aflăm astfel, sâmbătă după-amiază, ce alte competiţii mai au loc în regiunea Sibiului şi cunoaştem oameni cu totul deosebiţi. Printre aceştia, Cristian Tabără îl întâlneşte pe unicul boştinar care se încăpăţânează să producă ceară după metode tradiţionale.

Tot în zonă, mai exact la Sibiel, se găseşte un unicat mondial, Muzeul de icoane pe sticlă Pr. Zosim Oancea, singurul muzeu dedicat exclusiv icoanelor pe sticlă şi care găzduieşte cea mai mare expoziţie de icoane pe sticlă din Transilvania existentă astăzi. Şi tot în ediţia din 26 octombrie, la ora 18.00, Cristian Tabără ne prezintă alţi sportivi ale căror nume merită să fie cunoscute, echipa de oină din Turnu-Roşu, de lângă Sibiu, vicecampioana României.

Despre atracţiile Sibiului, precum şi „ponturi” pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şiwww.tvrplus.ro.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending