Connect with us

LIFE STYLE

Cele mai noi Tendințe în materie de Culori în 2023

Published

on

Reclame

Tendințele culorilor la modă din 2023 sunt aici și sunt mai bune ca niciodată. Cu o gamă variată de nuanțe care va rivaliza cu paleta oricărui artist, există ceva pentru toată lumea.

Acest articol va explora noile tendințe în materie de culori, cum se prezice tendințele în materie de culori și cum sunt stabilite tendințele majore în materie de culori la moda în fiecare an.

De asemenea, vom explora cum se poartă culorile la modă în 2023. Așteptați-vă să vedeți un amestec interesant de negru, luminozitate și nuanțe pământii, naturale pentru a fi la modă în acest an.

Viva Magenta

Trendul vieții moderne ne-a adus o mulțime de opțiuni în materie de culori. Acesta a fost un an plin de culori de care am putut beneficia și de la care ne-am putut inspira, însă anul 2023 se anunță a fi unul ceva mai special. Unul dintre cele mai învăluitoare trenduri, de care femeille din Romania se vor bucura, va fi Viva Magenta.

Acest tone flat de roz, care se mijglățuiește cu un strop de sclipitorii roșu, oferă un look sensual, vibrant și tineresc. Acest nou trend îți face garderoba să fie complet modernizată, indiferent de moda care s-a schimbat între timp.

Viva Magenta aduce și o altă dimensiune a acestui trend, acceptând provocările modului în care această culoare se poate îmbina cu altele. Așadar, îmbinând această culoare fermecătoare cu alte tonuri, precum nude și negru, poți obține un look modern, fin și vibrant.

Mai mult decât atât, ținuta magenta poate fi purtată și în alte contexte, cum ar fi birourile, ceea ce înseamnă că acest trend poate fi îmbrățișat atât de stilul cotidian, cât și de cel profesional.

Culori precum magenta reprezintă perfect cuplul de sezon și nu este surprinzător că este una dintre cele mai populare culori pentru anul 2023. Cu această culoare în garderobă, sigur vei arăta și te vei simți în largul tău.

Albastru

Albastrul este o culoare clasică care reprezintă armonie și pace, acestea fiind valorile ce definesc moda anului 2023. Albastrul a fost prezent în gama de culori la diferite case de moda de-a lungul anilor, însă nu s-a bucurat de aceeași popularitate precum alte culori. Anul 2023 reîntoarce albastrul în topul paletelor de culori și se regăsește la modele prezentate de diferite case de modă precum Giorgio Armani, Alexander McQueen sau Akris.

Albastrul se potrivește perfect oricărui tip de ținută și este accesibil atât la momentul achiziției a materiei prime, cât și la alte produse finisate, cum ar fi haine, bijuterii și încălțăminte. În special pentru zona office, tonurile de albastru royal sunt cele mai potrivite mai ales dacă ești adepta unor outfituri elegante ieșite din tiparele clasice. Poți opta și pentru bluze din mătase sau voal cu eșarfe maxi, rochii conice lucrate din materiale elastice, sau sacouri cambrate cu croială asimetrică.

Albastrul este o culoare ce transmite calm și siguranță și, astfel, considerăm că albastrul rămâne una dintre cele mai bune alegere pentru anul 2023. Pentru cele ce vor să fie mereu la modă, albastrul este fără îndoială, opțiunea perfectă.

Roșu

În anul 2023, roșul este încă o culoare la modă populară și îndrăgită, atât în ținutele casual, cât și în cele de ocazie. Nu numai că reflectă pasiunea și carisma, dar poate fi, de asemenea, o modalitate provocatoare de a afișa stilul personal. Din cataloagele de moda ale anului 2023, ne putem aștepta la vederi de fashion în nuanțele aprinse de roșu, începând cu nuanțe vibrante cum ar fi „True Red” și mergând până la perlele mai întunecate, precum zmeura și rubinul.

În tendințele ce vin la moda, roșul are un look total atunci când este combinat cu nuanțe neutre, precum alb și gri. Aceste combinații clasice permit designerilor să se joace cu formele, articolele și culorile pentru a obține outfituri unice și atractive.

Este de menționat, totuși, faptul că în anul 2023 au apărut și trenduri mai audace și experimentale. Se poartă combinarea diferitelor nuanțe de roșu într-o singură ținută, cum ar fi o fustă sau o rochie roșie mai închis deasupra, urmată de un corp roșu mai deschis. Și ce-ar putea fi mai actual decât această idee?

Concluzie

Pentru anul 2023, se așteaptă ca tendințele în materie de culori la modă să fie mai diverse și variate. Acest lucru se va reflecta prin folosirea nuanțelor vibrante, cum ar fi magenta, albastru și roșu, în modalități inovative.

Tendințele vor include combinații traditionale și provocatoare, precum cele între nuanțe neutre precum alb și gri, sau între diferite nuanțe de roșu. Acest lucru oferă publicului posibilitatea de a avea o gamă largă de opțiuni și libertatea de a se prezenta cum își doresc.

Vizitați site-ul Dukessa pentru mai multe sfaturi în materie de modă.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending