Connect with us
Avatar

Published

on

Nicio zi fara dulciuri. Aceasta este deviza Corinei Caragea de cand era copil, iar bunicile ei o rasfatau cu clatite, cozonaci sau gogosi pe care le devora pe loc.

“Este placerea mea vinovata”, spune prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport despre portia de dulciuri dintr-o zi. Chiar daca este uneori la regim si este nevoita sa taie din portia de prajituri, Corina alege sa sara peste felurile principale de mancare si sa treaca direct la desert, ca sa nu piarda gustul dulce. Preferatul ei de acum este tiramisu, in special cel facut de mama ei, insa Corina este innebunita si dupa pananasi, inghetata sau vata de zahar care-i aminteste de copilarie.

Chiar daca a crescut, Corina marturiseste ca nu i-a scazut apetitul pentru dulciuri, asa ca si acum bunicile ei ii rasfata papilele gustative si sufletul cu cate un cozonac pufos, un teanc de clatite sau o portie zdravana de gogosi rumenite. Desi au incercat sa-i lase mostenire retetele de prajituri, din pacate de Corina nu s-a lipit altceva decat placerea de a le devora: “Nu am mostenit talentul acesta de la ele, sunt periculoasa in bucatarie, dar ma gandesc ca este mai bine. Cum ar fi sa imi pot pregati singura, oricand am pofta, atatea bombe calorice? Mai bine nu”, recunoaste Corina, care incearca sa manance aceste bunatati in prima parte a zilei, sa nu se ingrase.

Corina calatoreste foarte mult si ar putea face o lista lunga de specialitati dulci pe care le-a gustat in toata lumea, insa in top raman tot deserturile romanesti care fac furori si in strainatate: “Ma bucur cand vad amandine in strainatate si de fiecare data imi cumpar cu credinta ca dulciurile romanesti sunt cele mai bune”, povesteste vedeta Pro Tv, cu mandrie patriotica.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending