Connect with us

Life Style

Delia Matache face senzație cu accesoriile excentrice, la X Factor

Published

on

Atunci când spui X Factor, spui emoţie, suspans, adrenalină, tensiune, euforie, muzică, toate reunite într-un adevărat spectacol al căutării noii generaţii de concurenţi pentru cel mai nou sezon al super show-ului care va începe în această toamnă la Antena 1.

Sute de concurenţi s-au prezentat de curând în faţa showman-ului Brenciu, rock-starului Bănică şi a divei Delia Matache, dornici să demonstreze că au factorul X, iar întâlnirea cu aceştia a fost una memorabilă.

O apariţie spectaculoasă pe scena X Factor a fost din nou Delia care nu a făcut rabat nici de această dată, surprinzându-şi colegii de juriu cu cele mai excentrice accesorii. S-a întâmplat şi zilele trecute, când întreaga echipă prezentă la platoul de filmare nu şi-a putut lua ochii de la pantofii divei, achiziţionaţi recent de artistă tocmai din Dubai.

Jurata X Factor a optat pentru un model cu platformă transparentă, în care se află mai multe chipuri de păpuşi, cu care a făcut senzaţie. Pasionată de pantofi şi parfumuri, diva nu ratează ocazia de a-şi îmbogăţi colecţia ori de câte ori trece graniţele ţării. Cu ce alte accesorii şi-a mai surprins diva colegii, rămâne de văzut în această toamnă, în cadrul celui mai nou sezon X Factor, difuzat la Antena 1.

barbshoes_Delia

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending