joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziunePlatforma Online TVDescoperă premierele Disney+ din luna iunie

  Descoperă premierele Disney+ din luna iunie

  Abonații vor avea parte de premiere de excepție, printre care se numără și marele succes Avatar: Calea Apei, așteptat de toată lumea.

  Samuel Jackson în rolul lui Nick Fury ajunge la Disney+ în mult așteptata serie de spionaj de la Marvel: Invazia secretă. În plus, Flaming Hot: Condimentul succesului regizat de Eva Longoria va spune povestea unui vis american din spatele celebrelor chipsuri, iar serialul Gol Pușcă (The Full Monty) va continua la 25 de ani de la debut, acolo unde a început, în orașul post-industrial Sheffield.

  Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

  INVAZIA SECRETĂ

  SECRET INVASION

  SERIAL ORIGINAL DISNEY+ 

  21 iunie

  Un nou episod în fiecare săptămână

  În noua serie a Marvel Studios „Invazia Secretă”, care are loc în prezent în MCU, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune a Skruli-lor. Fury se alătură aliaților săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill și Skrull-ul Talos, care și-a contruit o viață pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contra cronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor și a salva omenirea.

  AVATAR: CALEA APEI 

  AVATAR: THE WAY OF WATER 

  7 iunie

  FILM 20TH CENTURY 

  Avatar: Calea Apei ne poartă în uimitoarea lume Pandora, unde un bărbat pornește într-o călătorie epică plină de aventuri și iubire, și luptă pentru a salva locul unic pe care a învățat să-l numească acasă. James Cameron, regizorul premiat cu Oscar® pentru Titanic, oferă o experiență cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluționară se întâlnește cu personaje captivante într-o poveste atemporală și emoționantă.

  GOL PUȘCĂ 

  THE FULL MONTY

  SERIAL ORIGINAL 

  14 iunie

  Toate episoadele disponibile

  La 25 de ani de la succesul producției britanice originale, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeași gașcă de băieți pe măsură ce încearcă să facă față orașului post-industrial Sheffield și prin sectoarele de sănătate, educație și a forței de muncă, aflate în decin. Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gașca după ce și-au pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prostești și mai disperate. De asemenea, va evidenția modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare – care încă locuiesc în Sheffield – s-a schimbat în deceniile care au trecut.

  MOARTE ÎN CARAIBE

  SAINT X

  SERIAL ORIGINAL

  7 iunie 

  Toate episoadele sunt disponibile

  Serialul cu narațiune în planuri temporale multiple, explorează și răstoarnă genul „fata dispărută”, urmărind modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanțe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanț, care o atrag în cele din urmă pe sora sa în periculoasa misiune de a afla adevărul.

  FLAMIN’ HOT: CONDIMENTUL SUCCESULUI

  FLAMIN’ HOT

  FILM ORIGINAL 

  9 iunie 

  Disponibil

  „Flamin’ Hot: Condimentul succesului” e povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin’ Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară și a devenit un fenomen al culturii pop internaționale.


  Știați că?

  • Ziua mondială a oceanelor: Sărbătoriți alături de noi pe 8 iunie, cu cunoștințele noastre acvatice preferate, inclusiv Oceanul pe uscat (Drain the Oceans) de la National Geographic sau Aliens of the Deep de la James Cameron, dar și producțiile pentru întreaga familie; franciza Finding Nemo – În căutarea lui Nemo (Finding Nemo), În Cautarea lui Dory (Finding Dory) și Imagini din reciful lui Dory (Dory’s Reef Cam).
  • Pregătiți-vă de invazie: Marvel Studios ne invită să ne întoarcem în lumea lui Nick Fury pe 21 iunie în Invazia Secretă și să îl sărbătorim pe Stan „The Man”‘ Lee în noul documentar STAN LEE pe 16 iunie.

  CE ALTE NOUTĂȚI MAI VIN LA DISNEY+ ÎN IUNIE?

  The Secret Chef
  29 iunie | Serial | Toate episoadele disponibile 
  De la producătorul executiv David Chang vine o schimbare radicală a competițiilor culinare.

  Marile speranțe (Great Expectations)
  28 mai | serial| Toate episoadele disponibile

  Orfanul Pip tânjește după o viață mai bună când soarta îi deschide o lume întunecată de posibilități.

  Arayis
  14 iunie| Serial | Toate episoadele disponibile
  Nisan, o femeie rătăcită, prinsă în viața de la oraș, descoperă un cult dubios după o ședință de vindecare.

  World´s Best
  23 iunie| Film Original Disney+ 
  Tânărul matematician genial Prem încearcă să afle dacă are cu adevărat hip-hopul în sânge.

  Ferma neconvențională a lui Benedikt (Farm Rebellion)14 iunie | Serie documentară Disney+ | Toate episoadele disponibile

  Benedikt Bösel și tânăra sa echipă luptă pentru un nou tip de agricultură radicală.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente