Connect with us

Emisiuni

Experiență culinară cu chef Florin Dumitrescu, pentru câștigătorului concursului din aplicația ,, Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Un chef valoros ascunde multe secrete culinare, iar pentru un pasionat de gastronomie și un fan ”Chefi la cuțite”, un curs de gătit alături de unul dintre jurații show-ului se poate transforma într-o experiență unică. De asta a avut parte Leonard Chiru, câștigător al concursului desfășurat în aplicația „Chefi la cuțite”, ce a avut ocazia să fie ucenicul lui Florin Dumitrescu pentru o zi, în bucătărie.

Tânărul în vârstă de treizeci și doi ani, ce lucrează ca specialist IT, a mărturisit că gătitul este o modalitate de a se relaxa după o zi grea la muncă. Această pasiune, după cum a declarat, este moștenită de la mama sa, care acum îi și încredințează o parte din sarcinile din bucătărie. Tocmai de aceea, Leonard a fost curios să afle cât mai multe tehnici, trucuri și secrete de plating de la chef Florin Dumitrescu: ”Peste patru ore și jumătate va fi pregătit să participe la <<Chefi la cuțite>>!”, a declarat juratul, cu încredere, la începutul cursului.

Ziua a început cu câteva noțiuni simple de gastronomie, ordonate într-o succesiune firească, ce stă la baza realizării multor preparate. Cu ajutorul lui chef Florin Dumitrescu, care i-a fost mentor la bancul de lucru, Leonard a pregătit întâi o supă de bază, care a putut fi folosită ulterior și în componența sosurilor. De la pui crocant, legume sotate, la mușchi de vită, sau sosuri ce completează perfect frăgezimea cărnii de pe grătar, câștigătorul a învățat în câteva ore secretele celor mai delicioase rețete: ”Dacă la finalul acestei zile știi să faci măcar maioneză, eu sunt mulțumit!”, a glumit chef Dumitrescu.

Horeca School a fost mediul perfect pentru ca un pasionat de gătit să aibă parte de o experiență culinară completă.  Aprovizionarea cu ingrediente proaspete din cămara Lidl a stat la baza procesului de gătit, iar locația complet utilată și prezența unui chef talentat au transformat întregul proces dintr-un curs culinar, într-o experiență personalizată unică. Dacă la început Leonard Chiru a declarat că pentru el bucătăria este o simplă pasiune, spre finalul cursului s-a simțit mult mai stăpân la bancul de lucru și a mărturisit că va lua în calcul participarea în următorul sezon al emisiunii sale preferate, ”Chefi la cuțite”.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending