Connect with us

ALL MEDIA

Formula 1: Mercedes îl va sacrifica pe Schumacher pentru a-l angaja pe Hamilton

Published

on

Echipa germană de Formula 1 Mercedes este dispusă să-l sacrifice pe septuplul campion mondial Michael Schumacher pentru a-l putea angaja din viitorul sezon pe britanicul Lewis Hamilton, scrie presa germană.

Decizia în privinţa viitorului lui Schumacher ar putea fi luată cu ocazia Marelui Premiu al Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni, dezvăluie cotidianul Bild, precizând că oficialii Mercedes poartă negocieri dificile cu Hamilton, campion al lumii în 2008.

Publicaţia adaugă că Schumacher încasează 21 milioane euro pe an, iar contractul său cu constructorul german expiră la finalul acestui sezon, în timp ce Hamilton solicită 25 milioane euro pe sezon pentru a pilota una dintre “săgeţile argintii” ale Mercedes, ceea ce l-ar transforma în cel mai bine plătit pilot din Marele Circ.

Bild semnalează, totodată, că Hamilton poartă de asemenea negocieri privind prelungirea contractului său cu McLaren, iar viitorul lui Schumacher la Mercedes depinde în mod direct de decizia finală pe care o va lua britanicul.

În ultimele trei sezoane, Mercedes a cucerit în singur Mare Premiu, anul acesta în China, graţie celui de-al doilea său pilot, Nico Rosberg, iar directorul echipei, Ross Brawn, a fost nevoit să explice aceste rezultate slabe, săptămâna trecută la Stuttgart, în faţa şefilor companiei germane, care au avut în vedere chiar retragerea din Formula 1, însă în final au decis rămânerea în competiţie.

Pentru a pregăti cât mai bine sezonul 2013, Mercedes a pregătit deja un prototip al viitorului monopost, fiind deja realizate teste în tunelul de vânt pentru îmbunătăţirea aerodinamicii.

AGERPRES

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending