Connect with us

AUDIENȚE TV

Gianina a scăpat de închisoare și de promisiunea făcut lui Robi 

Published

on

Foto credit: pro tv

Aseară, în Las Fierbinți, Gianina a aflat adevărul despre polițist și a scăpat de închisoare, dar și de promisiunea de dragoste făcută lui Robi.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.5 puncte de rating și 28% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.2 puncte de rating și 13.9% share. La nivel național, peste 1.8 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:08, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Pentru a reuși să facă rost de un certificat de revoluționar, Firicel și-a trimis nevasta la Vasile cu un plan foarte bine pus la punct. Odată ajunsă la primar, lucrurile nu au stat așa cum plănuiseră de acasă și întregul proces a durat mai mult decât trebuia, însă a avut grijă ca bărbatul ei și Celentano să nu ducă lipsă de vin și țuică.

Cu ajutorul Aspirinei și al Dalidei, Giani și Ardiles s-au deghizat în femei, să nu fie prinși de polițist, dar întâlnirea cu el a fost mai dureroasă decât se așteptau. Acte de identitate nu au putut prezenta, iar Ardiles a încheiat toată această aventură epilat.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor. Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending